“ΟΚ¨” Λέκι και Μάρτος

Στο Καυταντζόγλειο γυμνάστηκε σήμερα το απόγευμα (28/01) η ομάδα, την ώρα έναρξης τς σαββατιάτικης αναμέτρησης (4:45μ.μ.) με την Καβάλα. Ο Μπουμπένκο έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της …

Ηρακλής


Στο Καυταντζόγλειο γυμνάστηκε σήμερα το απόγευμα (28/01) η ομάδα, την ώρα έναρξης τς σαββατιάτικης αναμέτρησης (4:45μ.μ.) με την Καβάλα. Ο Μπουμπένκο έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής τακτικής.

Ο Λέκι και ο Mάρτος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και προπονήθηκαν με την ομάδα, θέτοντας εαυτούς στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πιλότο, τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσε τμήματα των ομαδικών προπονήσεων, όμως, πλέον, πέρασε σε 100% ομάδική προπόνηση, αφήνοντας με επιτυχία πίσω του την δύσκολη και πολύμηνη προσπάθεια της επιστροφής στην ομάδα.

Ο Μπόσνιακ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής και δεν προπονήθηκε, ακολουθώντας πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Αν κατορθώσει να προπονηθεί αύριο, στην τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση, τότε θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Καβάλα αύριο, Παρασκευή 29/01, με ελαφρά προπόνηση στην Μίκρα, στις 15:45. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από την τεχνική ηγεσία.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top