“Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην Καβάλα”

Από τα χέρια του Δημήτρη Αδάμου παρέλαβε ο Δημήτρης Γιάντσης το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής. «Να δώσω τα συγχαρητήρια στο Δημήτρη …

Ηρακλής

Από τα χέρια του Δημήτρη Αδάμου παρέλαβε ο Δημήτρης Γιάντσης το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής. «Να δώσω τα συγχαρητήρια στο Δημήτρη για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε και εύχομαι στο Δημήτρη και την ομάδα να έχουμε πάντα επιτυχίες. Δεν είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε άτυχα αποτελέσματα. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να στηρίξουμε όλοι τους ανθρώπους που είναι τώρα στην ομάδα. Εμείς οι βετεράνοι θα είμαστε κοντά και ο κόσμος φυσικά θα συνεχίσει να είναι κοντά. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγαλείο και πρέπει να το στηρίξουμε», ανέφερε ο Αδάμου, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιάντσης.


«Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ για το καλύτερο της αγωνιστικής. Ελπίζω και σε άλλες επιτυχίες για την ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο για πετύχεις ένα τέτοιο γκολ. Είναι όμως και θέμα δουλειάς και θέμα έμπνευσης. Όλα μαζί»


Σχολιάζοντας την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τόνισε: «Όταν αλλάζει ένας προπονητής ενεργοποιούνται όλοι στην ομάδα. Ειδικά οι παίκτες που δεν έπαιζαν έχουν ένα κίνητρο παραπάνω. Σε ότι αφορά το ματς με τη Λάρισα, αν ήμασταν πιο σοβαροί θα είχαμε πάρει έναν τουλάχιστον βαθμό. Πιστεύω ότι με την αλλαγή προπονητή θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και θα πάμε καλύτερα».


Για το αν ήταν μία απάντηση αυτό το γκολ για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ανέφερε: «Δεν θα το έλεγα απάντηση. Οι προπονητές αποφασίζουν ποιοι παίζουν και όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Με τους προηγούμενους προπονητές δεν είχα τόσο χρόνο συμμετοχής. Ελπίζω ο νέος προπονητής να πιστέψει στην αξία του και να με εμπιστευτεί περισσότερο για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα πιο πολύ. Έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια ακόμη. Μπορεί σίγουρα να πάει ψηλότερα η ομάδα αρκεί να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε ψηλότερα και να τα καταφέρουμε».


Για τα προβλήματα της ομάδας, υποστήριξε: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε τα πάντα. Είτε υπάρχουν προβλήματα διοικητικά, οικονομικά, είτε οτιδήποτε, τα ξεχνάμε όλα. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές. Ο κόσμος μας δίνει την ώθηση. Γι΄αυτούς παίζουμε. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά»


Για το θέμα του συμβολαίου του, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το συμβόλαιο. Τελειώνει σε ένα χρόνο».


Για το παιχνίδι με την Καβάλα, είπε: «Η νίκη είναι μονόδρομος. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε εμείς τη νίκη με κάθε τρόπο».

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top