Μακάρι τα βίντεο να βγουν και στο γήπεδο

Η αλήθεια είναι ότι η… γούνα είναι καμένη από τις μεταγραφές και τα βιντεάκια που συνοδεύουν τους παίκτες που έρχονται. Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας …

Ροπαλιές

Η αλήθεια είναι ότι η… γούνα είναι καμένη από τις μεταγραφές και τα βιντεάκια που συνοδεύουν τους παίκτες που έρχονται. Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο και βλέποντας φάσεις, γκολ και στιγμές του Κομπαγιάσι, σου έρχονται στο μυαλό βιντεάκια του… καλοκαιριού και μελαγχολείς. Πας να χαρείς και να ενθουσιαστείς και συγκρατιέσαι. Λογικό.

Είναι νωπός ακόμη ο ενθουσιασμός από τα όσα έκανε ο Ντίκα. Και όχι μόνο. Προσδοκίες που δεν βγήκαν στο γήπεδο.

Η συγκεκριμένη παράμετρος υπάρχει. Και είναι πάντα… υπόβαθρο στο ψάξιμο στο διαδίκτυο για τον Κομπαγιάσι. Για αρχή, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο Γιαπωνέζος θα είναι έτοιμος να μπει γρήγορα με την ομάδα μιας και η ανάγκη που έχει ο Ηρακλής για βοήθεια είναι άμεση.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο του, επίσημο παιχνίδι ήταν στις αρχές Νοεμβρίου με τη Στάμπαεκ, στην τελευταία αγωνιστική του νορβηγικού Πρωταθλήματος που η πρώην του ομάδα του πήρε την τρίτη θέση.


Ο ίδιος λέει ότι διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση μιας και περίμενε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη για αυτό και είχε πάει (αρχές Δεκεμβρίου) να δοκιμαστεί στην Κολωνία. 

Στην “BLUEARENA” είναι καταχωρημένες οι δηλώσεις του Γιαν Γιόνσον του προπονητή του στη Στάμπαεκ. Μεταξύ άλλων, είπε ότι χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια και αυτό φαίνεται στα βιντεάκια. Βάζει γκολ και με το δεξί και με το αριστερό. Ο Ζούντμπι έχει πει κι αυτός καλά λόγια. Μακάρι… Ηδη, έχουν καταχωρηθεί βιντεάκια του Γιαπωνέζου σε δράση

Τώρα μπαίνουν άλλα δύο, όπου φαίνεται, και πάλι, η ικανότητά του να παίζει και με τα δύο πόδια αλλά και η τεχνική του. Και μαζί, ελπίζουμε ότι αυτά θα τα κάνει και στο γήπεδο με τον Ηρακλή και ότι θα καταλάβει πολύ γρήγορα που έχει έρθει και πόσο ανάγκη έχει η ομάδα τους πάντες. Ο Γιόνσον είπε ότι δεν είναι από τους τεχνίτες που περιμένουν την μπάλα στα πόδια τους. Μακάρι να είναι έτσι. Γιατί δεν υπάρχει χρόνος για κανέναν να περιμένει απλώς ή να μην πιέζει. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΦΗ ΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ 2007, ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑΕΚ   

http://www.youtube.com/watch?v=mjX2ucXjA44

http://www.youtube.com/watch?v=RyG2D7h72jo

Σχετικά Άρθρα

Back to Top