“Ο Κομπαγιάσι είναι τεχνίτης”

Ο Γιάν Γιόνσον γνωρίζει πολύ καλά τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο 51χρονος Σουηδός ήταν προπονητής του στη Στάμπαεκ ενώ τον γνώριζε και από την Ιαπωνία όπου …

Ηρακλής

Ο Γιάν Γιόνσον γνωρίζει πολύ καλά τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο 51χρονος Σουηδός ήταν προπονητής του στη Στάμπαεκ ενώ τον γνώριζε και από την Ιαπωνία όπου είχε επίσης δουλέψει ως προπονητής.


Ο Γιόνσον, σε δηλώσεις που έκανε για τον παίκτη, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «είναι τεχνίτης παίκτης. Στη Στάμπαεκ πήγε καλά. Χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Εμείς παίζαμε 4-4-2 και τον έβαζα και δεξιό χαφ και αριστερό, δεν τον κρατούσα όμως στη γραμμή. Τον άφηνα να έχει ελεύθερο ρόλο. Εχει καλή πάσα. Διαθέτει καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις, στα φάουλ, στα κόρνερ”. 

Στο συμβόλαιο της Στάμπαεκ με τον παίκτη υπήρχε όψιον για την αγορά του. Το μπάτζετ όμως μειώθηκε και δεν έδωσαν αυτά τα χρήματα για τον Κομπαγιάσι. Ο Γιόνσον είπε ότι αυτός τον ήθελε.

“Θέλαμε να τον κρατήσουμε. Τον ήθελα και εγώ, τον ήθελε και ο κόσμος. Λόγω οικονομικών όμως δεν τον κρατήσαμε. Ως χαρακτήρας, είναι ένα καλό παιδί. Οι Γιαπωνέζοι δεν δημιουργούν προβλήματα. Είναι περισσότερο επιθετικός, παρά αμυντικός παίκτης, δεν είναι όμως και άσχημος όταν θα πρέπει να πιέσει». 
 

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top