“Μας επηρέασε η απειρία μας”

Φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, ο Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά μετά από ενάμισι σετ. Δυστυχώς μας …

Ηρακλής

Φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, ο Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά μετά από ενάμισι σετ. Δυστυχώς μας επηρέασε η απειρία μας από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια», ενώ για την υπόθεση της πρόκρισης ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε: «Η υπόθεση της πρόκρισης είναι δύσκολη έως και αδύνατη μέσα στην Ουκρανία απέναντι σε μία ομάδα τόσο καλή και μέσα σε μία δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά της η Μολδαβή διαγώνιος Τάνια Λιουλιένοβα τόνισε: «Ξέραμε από αυτά που είδαμε και στο βίντεο ότι η Σεβεροντόνετσκ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς. Δυστυχώς στη μέση του παιχνιδιού καταλάβαμε ότι μπορούσαμε εάν παίζαμε καλύτερα να τη χτυπήσουμε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές τις οποίες δεν τις εκμεταλλευτήκαμε όμως. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένες. Δυστυχώς η υπόθεση της πρόκρισης είναι πολύ δύσκολη. Τα πράγματα μέσα στην Ουκρανία θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Ωστόσο θα πάμε για να παίξουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top