Δεν “ψήνεται” ο Ρέμος με την κίνηση Χαραλαμπίδη

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο αρτοβιομήχανος που ενδιαφέρθηκε και στο παρελθόν για την ΠΑΕ Ηρακλής, είναι ο επιχειρηματίας που κατέθεσε πρόταση στον Αντώνη Ρέμο για να …

Ηρακλής

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο αρτοβιομήχανος που ενδιαφέρθηκε και στο παρελθόν για την ΠΑΕ Ηρακλής, είναι ο επιχειρηματίας που κατέθεσε πρόταση στον Αντώνη Ρέμο για να αποκτήσει σε πρώτη φάση τις μισές μετοχές του. Μία πρόταση που πάντως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον μεγαλομέτοχο.


Έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξη Αδαμίδη και αναφέροντας ότι έχει τη στήριξη 4-5 επιχειρηματιών κατέθεσε την ακόλουθη πρόταση. Θα διέθεταν συνολικά 700.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για τις ανάγκες της ομάδας, θα αναλάμβαναν τα χρέη της ομάδας για τη φετινή σεζόν, που σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ρέμος, αγγίζουν τα δυο εκατομμύρια ευρώ και θα έδιναν εγγυήσεις για την πληρωμή των μηνιαίων δόσεων της ρύθμισης στην Εφορία.


Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την πλευρά του Χαραλαμπίδη, είχαν συμφωνήσει με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και με τον Μπέπε Σινιόρι να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής. Μαζί με τους δύο Ιταλούς θα ερχόντουσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο, ενώ είχαν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ματίας Βερόν.


Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι μετά το πρώτο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Ρέμου-Χαραλαμπίδη, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Αθηναίος επιχειρηματίας προσπάθησε να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας, αλλά οι παράγοντες της ομάδας απέρριψαν την πρότασή του.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top