Αλλαγή πλεύσης Ρέμου στην πρόταση Χαραλαμπίδη

Στροφή 180 μοιρών από τον Αντώνη Ρέμο στο θέμα της εμπλοκής του Κώστα Χαραλαμπίδη στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου επικοινώνησε με τον Αλέξη …

Ηρακλής

Στροφή 180 μοιρών από τον Αντώνη Ρέμο στο θέμα της εμπλοκής του Κώστα Χαραλαμπίδη στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου επικοινώνησε με τον Αλέξη Αδαμίδη, εκπρόσωπο του Αθηναίου αρτοβιομήχανου, και του ζήτησε να συναντηθούν για να συντάξουν από κοινού το ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης των μισών μετοχών που κατέχει ο Ρέμος. Η συνάντηση πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή και αναμένονται με αγωνία οι εξελίξεις.


Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Χαραλαμπίδη, η πρόταση προβλέπει την καταβολή ενός ποσού 700.000 ευρώ για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας (τα μισά την επομένη της υπογραφής του συμφωνητικού και τα υπόλοιπα μέχρι τις 15/2), κάλυψη των χρεών της ΠΑΕ που σύμφωνα με τον Ρέμο ανέρχονται στα δύο εκατομμύρια ευρώ και εγγυήσεις για την συνέπεια στην καταβολή των μηνιαίων δόσεων στην Εφορία.

Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τον Βερόν, για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου. Και όχι μόνο αυτό. Υποστηρίζουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα συμφώνησαν με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και με τον Μπέπε Σινιόρι να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής (προτού την πρόσληψη Μπουμπένκο). Μαζί με τους δύο Ιταλούς θα ερχόντουσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο, ενώ ξεκαθάρισαν ότι αν προκύψουν χρέη προς το Δημόσιο στο διάστημα της θητείας Ρέμου, τότε θα είναι αυτός που θα αναλάβει την αποπληρωμή τους. Μεταξύ των ατόμων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη κίνηση είναι ο Μάκης Χαντές (πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ επί προεδρίας Σπανουδάκη). Η συμμετοχή των Αδαμίδη και Χαντέ, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει εξασφαλιστεί και η στήριξη του Γιάννη Σαρηκεχαγιά.

Στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Δευτέρας, ο Ρέμος ζήτησε να προβλεφθεί όρος ότι αν προκύψει μία καλύτερη -διοικητικά- λύση για την ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι, να ακυρώσει τη συμφωνία, επιστρέφοντας τα χρήματα που θα έχει βάλει ο Χαραλαμπίδης στην ΠΑΕ. 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το πρώτο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Ρέμου-Χαραλαμπίδη, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Αθηναίος επιχειρηματίας προσπάθησε να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας, αλλά οι παράγοντες της ομάδας απέρριψαν την πρότασή του.

“Αλιεύσαμε” τη φωτογραφία του Κώστα Χαραλαμπίδη από την ιστοσελίδα “sportdrama.gr”, από την πρόσφατη παρουσία του στα γραφεία της Δόξας.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top