Συνάντηση Ρέμου με τρεις επιχειρηματίες

Συνάντηση με τρεις επιχειρηματίες είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (25/1) ο Αντώνης Ρέμος στην Αθήνα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΠΑΕ Ηρακλής.Σύμφωνα με το …

Ηρακλής

Συνάντηση με τρεις επιχειρηματίες είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (25/1) ο Αντώνης Ρέμος στην Αθήνα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Metrosport”, το οποίο επιβεβαιώνουν συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, η πρόταση που του κατατέθηκε αφορά άμεση βοήθεια στα οικονομικά που θα φτάσει τις 350.000 ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα καταβάλλουν συνολικά 700 χιλιάδες ευρω. Παράλληλα, αναλαμβάνουν και τα χρέη της εταιρίας που κυμαίνονται περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Θα αποκτήσουν τις μισές μετοχές του Ρέμου και το καλοκαίρι, εφόσον ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν, θα αποκτήσουν και τις άλλες μισές. Αν όμως ο Ρέμος βρει κάτι καλύτερο μέχρι το καλοκαίρι, θα υπάρχει πρόβλεψη να επιστραφούν τα χρήματα που θα βάλουν στην ΠΑΕ και να αποχωρήσουν.

Νέα επαφή των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει σήμερα, από την οποία ίσως προκύψουν σημαντικές εξελίξεις για την ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top