Στη φυλακή το δεξί χέρι του “Λαντάνι”!

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, προχώρησε η εφημερίδα “Μακεδονία”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην σελίδα 29 της σημερινής (26/1) έκδοσης, το δεξί …

Ηρακλής

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, προχώρησε η εφημερίδα “Μακεδονία”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην σελίδα 29 της σημερινής (26/1) έκδοσης, το δεξί χέρι (όπως τουλάχιστον ο ίδιος συστήθηκε στους ανθρώπους του Ηρακλή) του Έρεζ Λαντάνι, ο Γιώργος Πάγκαλος έχει οδηγηθεί στη φυλακή με την κατηγορία της πλαστογραφίας. Η BLUEARENA σας παραθέτει αυτούσιο το κείμενο της εφημερίδας:


Ο Γιώργος (ή Τζορτζ, όπως παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη) Πάγκαλος, δεξί χέρι του Ερέζ Λαντάνι, βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη φυλακή. Εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, το οποίο ενεργοποίησε ο εισαγγελέας, και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Το κατηγορητήριο; “Πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια”.


Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση του ισραηλινού επίδοξου αγοραστή του 50% των μετοχών του Αντώνη Ρέμου είχε πολλά σκοτεινά σημεία. Κανείς όμως δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος που έκανε το… κονέ, ο Γιώργος Πάγκαλος του Αθανασίου, είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Ο 58χρονος, γεννημένος στην Αίγυπτο, σύμβουλος επιχειρήσεων ήταν ο άνθρωπος που μιλούσε εκ μέρους του Ισραηλινού. Αυτός πήγε τον Λαντάνι στον Ρέμο και θα αναλάμβανε πρωταγωνιστικό ρόλο στα κυανόλευκα δρώμενα, εφόσον ο Ισραηλινός τηρούσε το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.


Στην πρόσφατη επίσκεψη Λαντάνι στη Μίκρα, ήταν ένας από τους τέσσερις συνεργάτες του. Παρουσιάστηκε ως Τζορτζ Πάγκαλος, αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος του Λαντάνι. Τις ημέρες όμως που εκείνος και ο Ισραηλινός έταζαν τον ουρανό με τ’ άστρα στον κόσμο του Ηρακλή, οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν στοιχεία γι’ αυτόν, αφού όλες οι κινήσεις που έκανε στο πλευρό του Λαντάνι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν -τουλάχιστον- περίεργες. Τελικά συνελήφθη το Σάββατο. Μαζί του δεν ήταν ο Λαντάνι -εις βάρος του οποίου, πάντως, να σημειώσουμε πως δεν εκκρεμεί κάποιο ένταλμα-, αφού από την περασμένη Τετάρτη βρίσκεται στο Βέλγιο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να δικαιολογήσει και την απαίτηση του Ισραηλινού και των συνεργατών του να μη φωτογραφηθούν κατά την πρόσφατη παρουσία τους στη Μίκρα.


Ενδιαφέρον προκαλούν και τα ευρήματα στα προσωπικά αντικείμενα του Πάγκαλου. Στο κινητό του τηλέφωνο υπήρχαν αρκετές κλήσεις σε νούμερο που ήταν αποθηκευμένο το όνομα “Ρέμος”, ορισμένες στο όνομα “Πολύκαρπος” και μία στο όνομα “Ηλίας”, που προφανώς ήταν του Πουρσανίδη. Στην ατζέντα του υπήρχαν και ορισμένα ραντεβού σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σε μία σελίδα υπήρχε η σημείωση “γεύμα με την ομάδα”, το οποίο φυσικά ποτέ δεν έγινε.


Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης απασχολεί ήδη το δικαστικό ρεπορτάζ. Το θέμα όμως είναι ότι ο Ηρακλής, με ευθύνη του Ρέμου, σπατάλησε είκοσι κρίσιμες ημέρες, περιμένοντας από κάποιον που εμφανίστηκε με το επώνυμο Λαντάνι να σώσει οικονομικά την ομάδα. Άνοιξε την πόρτα της ομάδας σε έναν άνθρωπο άγνωστης προέλευσης (όσο και αν ψάξαμε στο διαδίκτυο, δεν βρήκαμε ούτε ένα στοιχείο γι’ αυτόν), ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έβγαλε ΑΦΜ στα τέλη Νοεμβρίου στη ΔΟΥ Τήνου, δηλώνοντας… ανεπάγγελτος! Και όχι μόνο του άνοιξε την πόρτα, αλλά του έδωσε και το δικαίωμα να λειτουργεί ως το νέο αφεντικό της ΠΑΕ”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top