“Ραντεβού στην Πάτρα”

Ανακοίνωση στήριξης στην ομάδα, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, δίνοντας ραντεβού στην Πάτρα, στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (27/1). Η ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ …

Ηρακλής

Ανακοίνωση στήριξης στην ομάδα, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, δίνοντας ραντεβού στην Πάτρα, στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (27/1).


Η ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της  και την μεγάλη πίστη της στην ομάδα μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κακή εμφάνιση και η ήττα του Σαββάτου ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, πιστεύουμε στον προπονητή μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί από τη δική τους πλευρά θα κάνουν ότι μπορούν για να μας δώσουν τη μεγάλη χαρά της πρόκρισης στο FINAL FOUR  του CEV CUP. Ξέρουμε ότι μπορείτε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πάτρας δείξτε για ακόμη μια φορά σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Κάντε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας και δυστυχισμένους τους εχθρούς της ομάδας μας. Θα είμαστε δίπλα σας και στην Πάτρα και στο Βέλγιο και στο FINAL FOUR. Με δύναμη, ορμή και αποφασιστικότητα είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε και πάλι αυτό που ξέρετε πολύ καλά. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top