Παρουσιάστηκε ο Καρλίνιος

Ο Καρλίνιος παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, έχοντας στο πλευρό του τον Φοφόνκα Έντερσον. «Με μεγάλη χαρά έρχομαι στην Ελλάδα …

Ηρακλής


Ο Καρλίνιος παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, έχοντας στο πλευρό του τον Φοφόνκα Έντερσον.


«Με μεγάλη χαρά έρχομαι στην Ελλάδα για να παίξω στον Ηρακλή. Θα δώσω τα πάντα από το πρώτο λεπτό για να βοηθήσω την ομάδα και να αποδείξω την αξία μου. Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Έχω παίξει και στόπερ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπου και αν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Είναι καλός στα ανασταλτικά μου καθήκοντα. Το δυνατό μου σημείο είναι η σωστή και σίγουρη μεταβίβαση. Παίζω με ψυχή και δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο. Ξέρω ότι τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα για να βελτιωθεί η ψυχολογία. Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει άλλους στόχους από αυτούς των τελευταίων ετών. Θέλω να βοηθήσω για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Είμαι έτοιμος να παίξω».


Ο Έντερσον Φόφονκα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του Καρλίνιος, ανέφερε ότι… «Ο Ηρακλής είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Αν δεν ήταν καλός, δεν θα τον έφερνα στον Ηρακλή. Και εγώ τον πρώτο χρόνο δεν ήμουν καλός. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για τον Καρλίνιος. Πρέπει να μπει άμεσα και να βοηθήσει την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top