Κυανόλευκος ο Καρλίνιος

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο άναψε το πράσινο φως και ο Καρλίνιος υπογράφει συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Στις 4:30μ.μ. η επίσημη παρουσίασή του από την …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο άναψε το πράσινο φως και ο Καρλίνιος υπογράφει συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Στις 4:30μ.μ. η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ηρακλής.


Ο Κάρλος Σέζαρ Ματέους, ή – όπως είναι γνωστός στο Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο – Καρλίνιος, αποτελεί επιλογή και υπόδειξη του Έντερσον Φοφόνκα, ο οποίος πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του μέσος θα προσφέρει στην ομάδα πολλά από τα στοιχεία που της λείπουν στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, όπως κλείσιμο των χώρων και ανάσχεση των επιθέσεων του αντιπάλου, καθώς και ηρεμία και οργάνωση στο παιχνίδι, μιας, που θεωρείται «σκούπα» που μοιράζει και το παιχνίδι. Μάλιστα παρουσιάζει μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τους αμυντικούς μέσους που υπάρχουν στον «Γηραιό», μιας και έχει ύψος 1.82 και μπορεί να βοηθήσει και στον αέρα, στοιχείο χρήσιμο για έναν ανασταλτικό μέσο.


Γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1984, στην Τακουαριντίγκα στης Βραζιλίας. Έπαιζε μέχρι πρόσφατα στην Φιγκεϊρένσε, ενώ άρχισε να αναδεικνύει το ταλέντο του στην ομάδα Νέων της Φλαμένγκο την περιοδο 1999-2000. Συνέχισε μέχρι το 2002 σε επαγγελματικό επίπεδο στην Αμέρικα Ες Πι, ενώ αγωνίστηκε στη Σάο Πάουλο από το 2002-2005. Την περίοδο 2005-2006 αγωνίστηκε στην Γκουαρανί, ενώ από το 2006 ήταν παίκτης της Φιγκεϊρένσε.


Παρακολουθήστε τρία βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον νέο παίκτη του Ηρακλή.
Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top