Έτοιμες για την πρόκληση (Ηρακλής-Σεβεροντόνετς, 17.30, BLUEARENA-LIVE)

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσέλεντζ Καπ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, που θα επιδιώξει να κάνει στη Μίκρα το …

Ηρακλής

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσέλεντζ Καπ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, που θα επιδιώξει να κάνει στη Μίκρα το πρώτο βήμα κόντρα στην Σεβεροντόντες (Τετάρτη, 27/1, 17.30)


Οι κυανόλευκες προέρχονται από αρνητική εμφάνιση και ήττα στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, όμως η «δίψα» τους για ευρωπαϊκή διάκριση είναι μεγάλη και θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ουκρανίας, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με μία σημαντική απουσία. 


«Αυτό το παιχνίδι είναι πρόκληση για την ομάδα μας που παίζει για πρώτη φορά στις «16» καλύτερες ομάδες μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Παίζουμε με μία ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και έχει εμπειρία από Ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέρυσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό νικώντας τον δύο φορές μέσα έξω. Επίσης προκρίθηκε στη φάση των «16» επικρατώντας με 3-0 και τις δύο φορές τη Γαλλική Καλέ. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Αυτό το παιχνίδι είναι μία γιορτή για εμάς. Θα είναι υψηλού επιπέδου και πρέπει όλοι να το παρακολουθήσουν», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top