“Ήρθα για να βοηθήσω”

Συμβόλαιο έξι μηνών, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ΠΑΕ για ένα ακόμη χρόνο, υπέγραψε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο και από αύριο (26/1) πιάνει δουλειά …

Ηρακλής

Συμβόλαιο έξι μηνών, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ΠΑΕ για ένα ακόμη χρόνο, υπέγραψε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο και από αύριο (26/1) πιάνει δουλειά στον Ηρακλή.


«Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Γι΄ αυτό ήρθα. Για να βοηθήσω. Ξέρω την ομάδα. Βέβαια πρώτα πρέπει να τα βρούμε για να τελειώσει το θέμα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις. Για το κατά πόσο παρακολουθούσε τον Ηρακλή, τόνισε: «Στον Ηρακλή δούλεψα, οπότε είναι και θέμα αγάπης προς την ομάδα του Ηρακλή. Ακόμη και όταν σταμάτησα να δουλεύω φυσικά τον παρακολουθούσα».

Για το ρίσκο που παίρνει ο ίδιος εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, είπε: «Ο προπονητής πρέπει να έχει και τόλμη για να δουλέψει. Ξέρω την κατάσταση που επικρατεί. Δεν φοβήθηκε όταν είχε τρεις βαθμούς και ανέλαβα, γιατί λοιπόν να φοβηθώ τώρα».


Για το υλικό της ομάδας του Ηρακλή, ο κ. Μπουμπένκο υπογράμμισε: «Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζω. Για ενίσχυση είναι ίσως λίγο νωρίς αλλά σινάμα και αργά γιατί τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Ξέρω όμως το υπάρχουν υλικό. Θα ζητήσω να δω και άλλα dvd. Πάντως ήρθα για να δουλέψω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν».


Για το γεγονός πως αντικαθιστά για δεύτερη φορά τον Κωφίδη: «Με πολύ ευχαρίστηση θα ήθελα να συζητήσω με τον Κωφίδη, αν έχει και ο ίδιος την ίδια άποψη. Ξέρει πολύ καλύτερα απ΄ όλους τι γίνεται στην ομάδα».Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε σήμερα (25/1) το πρωί ο Σάββας Κωφίδης, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, πάρθηκε στην τρίωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/1), στην οποία συμμετείχαν οι Τριανταφύλλου, Πατέλης, Φιλιπιάδης, Μαργαρίτης, Αγγελάκης, Αρταβάνης, παρουσία του Πολύκαρπου.


Ο Κωφίδης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Πατέλη και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Πουρσανίδη, ο οποίος δεν γνώρισε το παραμικρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το μεσημέρι, οι δυο τους πήραν αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν την τρέχουσα εβδομάδα. Κανείς δεν γνωρίζει αν η αλλαγή προπονητή, επηρεάζει και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.


Το ρεπορτάζ «τρέχει» και η BLUEARENA θα σας μεταφέρει άμεσα όλες τις εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top