“Ήθελα να παραμείνω και να συνεχίσω την προσπάθεια”

Αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Σάββας Κωφίδης δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση της διοίκησης. “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που …

Ηρακλής

Αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Σάββας Κωφίδης δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση της διοίκησης.

“Δεν είμαι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τον αγώνα που δίνουν και για αυτόν τον λόγο ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσω μαζί με τους ποδοσφαιριστές την προσπάθεια που κάναμε. Ενημερώθηκα για την απομάκρυνση μου από τον πάγκο της ομάδας τηλεφωνικά. Είναι απόφαση της διοίκησης και δεν θέλω να την σχολιάσω. Αυτό το οποίο προέχει είναι η ομάδα να βρει την ηρεμία της και να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν θέλω να πω περισσότερα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της και πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προσθήκες 2 ή 3 ποδοσφαιριστών θα παει καλύτερα. Βρέθηκα στην προπόνηση ώστε να αποχαιρετήσω τους συνεργάτες του μου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους εύχομαι καλή συνέχεια”.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η διακοπή της συνεργασίας με τον Σάββα Κωφίδη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία “ανέβηκε” στην επισημη ιστοσελίδα της  (www.iraklis-fc.gr), αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Σάββα Κωφίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για το γεγονός ότι προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, για μια ακόμη φορά, σε δύσκολες στιγμές και εύχεται, στο εκλεκτό μέλος της ‘κυανόλευκης’ οικογένειας, το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του”.

Παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κωφίδη, Γρηγόρης Τσινός. Η ομάδα σήμερα (25/1) προπονήθηκε υπό την επίβλεψη του γυμναστή, Μπάμπη Μαυρίδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top