Τέλος ο Σάββας – Πρώτο φαβορί ο Μπουμπένκο

Ραγδαίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Ο Σάββας Κωφίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να είναι –εκτός απρόοπτου- ο …

Ηρακλής

Ραγδαίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Ο Σάββας Κωφίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να είναι –εκτός απρόοπτου- ο διάδοχός του.


Η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγο, κατόπιν μαραθώνιας σύσκεψης των ατόμων που προορίζονται για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο Κωφίδης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Θεόφιλο Πατέλη, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- ζήτησε την παραίτησή του. Ο Κωφίδης αρνήθηκε και στη συνέχεια του ανακοινώθηκε η απόφαση περί διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Προτού αποφασιστεί η απομάκρυνση του Κωφίδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε ότι θα πρέπει να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Έπεσαν στο τραπέζι διάφορα ονόματα και σε αυτό που καταλήγουν είναι του Μπουμπένκο.

Θυμίζουμε ότι ο Σλοβάκος τεχνικός πέρασε και στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας και τότε τον Σάββα Κωφίδη (είχε μεσολαβήσει ένας αγώνας με τον Άρη, που κοουτσάρισε την ομάδα ο Θόδωρος Ελευθεριάδης). Τότε την ανέλαβε παραμονές αγώνα στο Αλκαζάρ και τώρα τίθεται θέμα επιστροφής του, την επομένη παιχνιδιού στην έδρα της Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top