Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Η τραγική εμφάνιση (και) στο Αλκαζάρ, κάνει ακόμη πιο επιβεβλημένη την ανάγκη ενίσχυσης σε ουκ ολίγες θέσεις στην ενδεκάδα. Η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο …

Ηρακλής

Η τραγική εμφάνιση (και) στο Αλκαζάρ, κάνει ακόμη πιο επιβεβλημένη την ανάγκη ενίσχυσης σε ουκ ολίγες θέσεις στην ενδεκάδα. Η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (25/1) είναι καθοριστική, αφού αναμένεται να ολοκληρωθούν αρκετές κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα.


Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τρεις μεταγραφές (Φερνάντες, Μάρα, Μάρκες) και δύο ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται (Καρλίνιος, Μοργκανελά). Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει τον τελικό αριθμό των μεταγραφών που θα πραγματοποιήσει η ομάδα, αφού είναι αρκετές οι θέσεις που «πονάει» ο Ηρακλής, όπως φάνηκε και το Σάββατο.


Έχουμε και λέμε λοιπόν. Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, οι κυανόλευκοι περιμένουν από την Μπενφίκα να ανάψει –πιθανότατα μέχρι την Τρίτη- το πράσινο φως στον Μιγκέλ Βίτορ για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ηρακλή. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει μία ακόμη μεταγραφή στόπερ, πιο έμπειρου όμως από τον 20χρονο Πορτογάλο.


Για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, δοκιμάζεται ο Μοργκανελά. Αν πείσει ο Ελβετός, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών. Παράλληλα όμως εξετάζει μία ακόμη περίπτωση δεξιού μπακ που προτάθηκε πρόσφατα στα γραφεία της Μίκρας.


Παίκτες θα αποκτηθούν και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένας κλασικός ανασταλτικός μέσος (τέτοιος παίκτης είναι ο Καρλίνιος) και ένας ακόμη με δημιουργικές ικανότητες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και γίνονται ενέργειες για να αποκτηθεί.


Αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ίσως να υπάρξουν ανατροπές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ομάδα θα αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο είναι όλοι αυτοί να μπουν άμεσα στην ομάδα και να την βοηθήσουν, αφού δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top