«Κάναμε πολλά λάθη»

Στα πολλά λάθη της ομάδας του αλλά και την καλή παρουσία του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς. «Ο Άρης …

Ηρακλής

Στα πολλά λάθη της ομάδας του αλλά και την καλή παρουσία του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς.

«Ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά. Από τη στιγμή που κατάφερε να κρατήσει την υποδοχή, πήγε πολύ καλά τόσο στην επίθεση όσο και στο μπλοκ και έφθασε στο θετικό αποτέλεσμα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, παρεκκλίναμε της τακτικής που είχαμε και δεν μπορέσαμε μετά το δεύτερο σετ να απειλήσουμε τον Άρη», ανέφερε ο Μπρουκς, ενώ από την πλευρά του ο Καμίλ Μπάρανεκ τόνισε:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο σέρβις του Άρη. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Ίσως ο Άρης έκανε την καλύτερή του φετινή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς. Εμείς και στο πρώτο σετ και στο δεύτερο είχαμε πολλά προβλήματα, καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην ομάδα του Άρη να τα εκμεταλλευτεί, να μπει στο παιχνίδι και τελικά να πάρει τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και μάλιστα γρήγορα είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη με την Πάτρα για την Ευρώπη που το κίνητρο είναι μεγάλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top