“Δεχτήκαμε και πάλι εύκολα γκολ”

Στη συνέντευξη τύπου, ο Σάββας Κωφίδης στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του: “Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Λάρισα είχε την κατοχή της μπάλας …

Ηρακλής

Στη συνέντευξη τύπου, ο Σάββας Κωφίδης στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του: “Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Λάρισα είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο αφού εμείς είχαμε προβλήματα στον χώρο του κέντρου. Πολύ εύκολα χάναμε μπάλες ακόμα και όταν κερδίζαμε την μπάλα με αποτέλεσμα η Λάρισα να μας δημιουργήσει προβλήματα που δεν ήταν τόσο σοβαρά ώστε να δεχθούμε γκολ. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε πάλι πολύ εύκολα γκολ και άλλο ένα στο πρώτο δεκάλεπτο για να αρχίσει η ομάδα να παίζει. Ίσως να αλλάζανε τα πράγματα να ισοφαρίζαμε στην φάση που είχαμε και να είχαμε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση αφού δεχθήκαμε πολύ γρήγορα γκολ κάτι σημαντικός την ψυχολογία των παικτών για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο”.

Για το ότι ήταν το τρίτο παιχνίδι που ο Ηρακλής παθαίνει μπλακ άουτ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σχολίασε: “Οι παίκτες μπαίνουν στο ημίχρονο. 15΄ ξεκουράζονται, ηρεμούν και μπαίνουν πιο αποφασισμένοι αλλά όπως βλέπετε δεν έχουμε την αυτοσυγκέντρωση που χρειάζεται”.

Για το ότι ο Ηρακλής έγινε πιο απειλητικός με τους Βέλλιο και Γιάντση είπε: “Ο Ηρακλής έγινε πιο επικίνδυνος πριν μπει ο Βέλλιος. Με τους Ηλιάδη και Μάρα ενώ ήταν και ερωτηματικό η κατάσταση του Ηλιάδη”.

Για τα δύο παιχνίδια με Καβάλα και ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, τόνισε: “Έχουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η Καβάλα και πάμε να το παίξουμε βρίσκοντας τις ψυχικές δυνάμεις για να το κερδίσουμε και πάμε για αυτό”.

Από την πλευρά του Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου κυρίως για την ηρεμία που είχανε στο παιχνίδι παρά την κρισιμότητά του και την θέληση που είχαμε. Είχαμε πει από την αρχή ότι θα έπρεπε να ετοιμάσουμε τις φάσεις και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Ηρακλή. Στο πρώτο ημίχρονο φθάναμε εύκολα στην περιοχή του Ηρακλή αλλά δεν δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο με το πρώτο μας γκολ να ήταν από μία φάση που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Σταθήκαμε βέβαια και λίγο τυχεροί αλλά ήταν και ικανότητα του τερματοφύλακά μας στην φάση που ο Ηρακλής μπορούσε να ισοφαρίσει. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν και πιο εύκολη η νίκη μας αν δεν έμπαινε το γκολ του Γιάντση. Δεν είμαι σίγουρος και για την φάση του γκολ που μας ακυρώθηκε που δεν φάνηκε από τον πάγκο όπου ήμουνα. Πήραμε μία καλή νίκη μετά από μία καλή εμφάνιση”.

Για την αλλαγή του Βενετίδη:Η αλλαγή του Βενετίδη ήταν αναγκαστική γιατί αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Μας αποπροσανατόλισε λίγο αλλά και ο Φλάβιο τα πήγε καλά”. Για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: “Πήραμε μία νίκη αλλά θα χρειαστούν ακόμα πέντε. Ήταν σημαντική όμως γιατί ήρθε επί ενός αντιπάλου που είναι στην ίδια κατάσταση με μας και να μας δώσει περισσότερη ηρεμία έξω από την ομάδα. Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες που θα πρέπει να προσαρμοστούν αλλά είναι πάρα πολύ καλοί και θα βοηθήσουν την ομάδα. Ίσως θα χρειαζόμασταν και περισσότερες νίκες αν δεν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι”.

Για τους τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Λάρισα για να αποκτηθούν:Νομίζω ότι είμαστε κοντά”. Για το παιχνίδι που ακολουθεί στα Γιάννενα είπε: “Και το παιχνίδι πάντως που έχουμε στα Γιάννενα θα είναι καθοριστικό και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα είναι ανάσα για μας χωρίς η ήττα να είναι καταστροφή για μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top