“Τσεκάρει” Μοργκανελά ο Κωφίδης στην προπόνηση

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μισέλ Μοργκανελά για τον “τσεκάρει” ο Σάββα Κωφίδης. Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 17/51989) Ελβετός δεξιός οπισθοφύλακας, διεθνής με την ελπίδων της χώρας …

Ηρακλής

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μισέλ Μοργκανελά για τον “τσεκάρει” ο Σάββα Κωφίδης. Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 17/51989) Ελβετός δεξιός οπισθοφύλακας, διεθνής με την ελπίδων της χώρας του, τον οποίο απέκτησε η Παλέρμο από την Βασιλεία πριν από 1,5 χρόνο, θα λάβει μέρος στην σημερινή (22/1) προπόνηση.


Η καλή σχέση που έχει αναπτύξει ο Ηλίας Πουρσανίδης με τον τεχνικό διευθυντή της Παλέρμο, Βάλτερ Σαμπατίνι, έφερε τον Μοργκανελά στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάββας Κωφίδης, όπως είναι λογικό, θέλει να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα του Ελβετού αμυντικού, μιας και τους τελευταίους 18 μήνες, έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις παιχνίδια πρωταθλήματος.


Εφόσον κριθεί έτοιμος και ικανός να προσφέρει, τότε θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους 18 μήνες. Μέχρι το καλοκαίρι του 2011, δηλαδή. Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου (1,83μ.) Ελβετού με την Παλέρμο, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μοργκανελά

http://www.youtube.com/watch?v=yxHANtPfqfs

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top