Στη Μίκρα ο Ρέμος

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αντώνης Ρέμος. Επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, θέλοντας να δώσει προσωπικές εγγυήσεις για τα χρήματα …

Ηρακλής

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αντώνης Ρέμος. Επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, θέλοντας να δώσει προσωπικές εγγυήσεις για τα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι πολύ σύντομα θα εισπράξουν οι παίκτες τα οφειλόμενα. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, να καταβληθούν όλα τα χρήματα που οφείλει η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι χθες τοποθετήθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ένα μέρος των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν.

Παράλληλα τους ζήτησε να μείνουν προσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι στο Αλκαζάρ. “Είμαι εδώ, εγγυώμαι προσωπικά ότι σύντομα δεν θα υπάρχει καμία οφειλή προς εσάς. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσετε την προσπάθεια για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση”, τους ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αποχώρησε από τη Μίκρα και οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Και μόνο το γεγονός της παρουσίας του, συνιστά είδηση, αφού η τελευταία του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, χρονολογείται τον Αύγουστο.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top