Με Ντάνι, Μάρα, αλλά και απουσίες

“Λαβωμένος” στην οπισθοφυλακή του εμφανίζεται αύριο (23/01) στη Λάρισα ο Ηρακλής, μιας και Λέκι – Σαρακατσάνος δεν θα αγωνιστούν (ο δεύτερος προοριζόταν για αντικαταστάτης του …

Ηρακλής


“Λαβωμένος” στην οπισθοφυλακή του εμφανίζεται αύριο (23/01) στη Λάρισα ο Ηρακλής, μιας και Λέκι – Σαρακατσάνος δεν θα αγωνιστούν (ο δεύτερος προοριζόταν για αντικαταστάτης του πρώτου), ενώ και ο Περπερίδης, που θεωρούνταν πιθανώς βασικός για τη θέση του δεξιού μπακ, τέθηκε νοκ άουτ την τελευταία στιγμή. Στα προβλήματα συμπεριλαμβάνεται και ο Γιάκομπ, που είναι τιμωρημένος.

Στον αντίποδα θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικεί ο Ντάνι Φερνάντες, ενώ εναλλακτική λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή προσφέρει η παρουσία του  Μπογκντάν Μάρα.

Αναλυτικά, η προετοιμασία των “κυανολεύκων” για την αυριανή αναμέτρηση στο Αλκαζάρ ολοκληρώθηκε με ελαφρά απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα. 

Λέκι και Σαρακατσάνος δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Περπερίδης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός μάχης.

Στους απόντες συγκαταλέγεται και ο Γιάκομπ, o οποίος εκτίει ποινή.

Τα δελτία των Φερνάντες και Mάρα εκδόθηκαν και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή της ομάδας, που την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει, αύριο, η τελική 18άδα:

Μπαντής, Φερνάντες, Κατσαμπής, Κατσικάς, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Mάρτος, Mιλάνο, Eπστάιν, Tούμα, Mάρα, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top