Για το διπλό στη Λάρισα

Λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σεβεροντόντες για το Τσάλεντζ Καπ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή θα επιδιώξει να συνεχίσει νικηφόρα τις …

Ηρακλής

Λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σεβεροντόντες για το Τσάλεντζ Καπ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή θα επιδιώξει να συνεχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 23/1 (19/30) στη Νεάπολης Λάρισας την ΕΑΛ για την 15η αγωνιστική, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του «τρίποντου».


Οι παίκτριες του Θανάση Στράντζαλη βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στοχεύουν σε ένα ακόμα διπλό, προκειμένου να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.


«Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας για την Ευρώπη μπορεί να περιμένει, δεν το σκεφτόμαστε τώρα. Η Λάρισα νίκησε Μαρκόπουλο, Πανελλήνιο και Ηρακλή Κηφισιάς στην έδρα της, ενώ πήρε πόντο από τον Παναθηναϊκό. Στην έδρα της παίζει καλά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε στη BLUEARENA ο Θανάσης Στράντζαλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top