Φέρνει Μοργκανελά από την Παλέρμο (video)

Για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα κινείται ο Ηρακλής. Ο ποδοσφαιριστής που έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, είναι ο Μισέλ Μοργκανελά. Πρόκειται για ένα …

Ηρακλής

Για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα κινείται ο Ηρακλής. Ο ποδοσφαιριστής που έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, είναι ο Μισέλ Μοργκανελά.


Πρόκειται για ένα 20χρονο (γεννήθηκε στις 17/51989) Ελβετό ποδοσφαιριστή, διεθνή με την ελπίδων της χώρας του, τον οποίο απέκτησε η Παλέρμο από την Βασιλεία πριν από 1,5 χρόνο. Δεν κατάφερε όμως να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της ιταλικής ομάδας και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτούς τους 18 μήνες, έχει παίξει σε δύο μόλις παιχνίδια.


Η καλή σχέση που έχει αναπτύξει ο Ηλίας Πουρσανίδης με τον τεχνικό διευθυντή της Παλέρμο, Βάλτερ Σαμπατίνι, φέρνει τον Μοργκανελά στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάββας Κωφίδης, όπως είναι λογικό, θέλει να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα του Ελβετού αμυντικού, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του δεξιού χαφ.


Μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο Παρασκευή), ο Μοργκανελά θα έρθει για να λάβει μέρος σε δύο-τρεις προπονήσεις. Εφόσον κριθεί έτοιμος και ικανός να προσφέρει, τότε θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους 18 μήνες. Μέχρι το καλοκαίρι του 2011, δηλαδή. Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου (1,83μ.) Ελβετού με την Παλέρμο, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μοργκανελά

http://www.youtube.com/watch?v=yxHANtPfqfs

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top