Κωφίδης: “Να ελέγξουμε το ρυθμό”

Έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και του ίδιου του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Σάββας Κωφίδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, όπως αναφέρει …

Ηρακλής

Έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και του ίδιου του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Σάββας Κωφίδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του, την οποία ανέβασε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η πλήρης δήλωση του “κυανόλευκου” κόουτς, έχει ως εξής:

“Κάθε παιχνίδι μας είναι κρίσιμο βαθμολογικά και όλοι μας έχουμε αντιληφθεί τη σημασία των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που έχουμε μπροστά μας. Αντίπαλός μας, αυτή τη φορά, μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη, με έμπειρο και αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, επικίνδυνη και ικανή σε όλες τις γραμμές της. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ομάδα, που δεν της αξίζει, βάσει δυναμικής, η θέση στην οποία βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα.


Πρόκειται για αγώνα, στον οποίο και οι δύο αντίπαλοι έχουν στόχο την επιτυχία, για να ανασάνουν με μεγαλύτερη άνεση. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος και, για να τον πετύχουμε, οφείλουμε να αγωνιστούμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με όλες τις δυνάμεις μας. Το βασικό είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού και ο έλεγχος του ρυθμού. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και θέλουμε να βγάλουμε την προσπάθειά μας στο γήπεδο σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top