“Είμαι 100% έτοιμος”

Παίκτης του Ηρακλή είναι και με την… βούλα, ο Αντρέ Μάρκες. Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την κυανόλευκη ΠΑΕ και στις …

Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή είναι και με την… βούλα, ο Αντρέ Μάρκες. Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την κυανόλευκη ΠΑΕ και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, τόνισε:


«Προσωπική μου φιλοδοξία να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μίλησα με το Νούνο Πιλότο και μου είπε για την ομάδα και την ιστορία της. Ξέρω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση όμως μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Εγώ μίλησα σήμερα με την διοίκηση και συμφώνησα, ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τον Ηρακλή».


Για την μεταγραφή του και το πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα: «Πραγματικά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πριν δύο εβδομάδες υπήρξε ένα πρώτο ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα δρομολογήθηκαν γρήγορα».


Για τα προσόντα που τον χαρακτηρίζουν: «Πρώτα απ΄ όλα είμαι ένας παίκτης της ομάδας. Με χαρακτηρίζει η δύναμη που έχω στο ψηλό παιχνίδι. Εκτελώ στημένες φάσεις και νομίζω είναι ένα δυνατό μου σημείο. Έχω αρκετά δυνατό σουτ και παρότι αμυντικός, έχω καλό τελείωμα».


Για το γεγονός ότι πετυχαίνει γκολ από κόρνερ: «Έχω πετύχει τρία γκολ από απευθείας κόρνερ. Στα στημένα δουλεύω πολύ από μικρό παιδί και συνεχίζω να δουλεύω».


Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Είμαι 100% έτοιμος για να μπω άμεσα στην ομάδα. Θέλω να μπω στις προπονήσεις, να δείξω την ποιότητα μου και την επόμενη εβδομάδα να μπω και να παίξω σε παιχνίδια. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για προσαρμογή, ούτε για προετοιμασία. Πρέπει να μπω άμεσα με την ομάδα».


Για τον Μιγκέλ Βίτορ: «Πολύ καλός φίλος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα να έρθει αυτός ο ποδοσφαιριστής».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top