Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν

Το όνειρο το κυπέλλου τελείωσε για το κυανόλευκο πόλο μετά την ήττα με 11-10 από την Λάρισα. Οι παίκτες του Μίονταρκ Μίροβιτς έπαιξαν με ιδιαίτερο …

Άλλα αθλήματα

Το όνειρο το κυπέλλου τελείωσε για το κυανόλευκο πόλο μετά την ήττα με 11-10 από την Λάρισα. Οι παίκτες του Μίονταρκ Μίροβιτς έπαιξαν με ιδιαίτερο πάθος και έδειξαν ότι αν και βρίσκονται στην Α2 κατηγορία μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια μια ομάδα της Α1 όπως είναι η Λάρισα. Ήταν το καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι για τους κυανόλευκους αν και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.


Δυστυχώς όμως το παιχνίδι στο “Ποσειδώνιο” δεν τελείωσε ειρηνικά. Κι αυτό γιατί 48 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε μια δυνατή «σύρραξη» στην περιοχή της Λάρισας με πρωταγωνιστές του Γιαιτς από την Λάρισα και τον Καρύκα του Ηρακλή οι οποίοι αντάλλαξαν μπουνιές με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δυο χωρίς αντικατάσταση. Όμως οι δυο τους δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο πριν βγουν από την πισίνα συνέχισαν να ανταλλάσσουν χτυπήματα και έτσι ο διαιτητής έδωσε σε κάθε ομάδα πέναλτι.


Ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Γκαγκασούλης μίλησε για το ματς και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα δυνατό ματς με πολύ πάθος. Από την αρχή του παιχνιδιού και για όλα τα οκτάλεπτα είχαμε πάθος για να πάρουμε την νίκη. Ήταν ένα σημαντικό τεστ για εμάς καθώς παίξαμε με μια ομάδα της Α1».
Για το παιχνίδι μίλησε και ο έφορος του Ηρακλή, Χρήστος Παπαχρήστος
: «Ήταν ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος για την νίκη, το οποίο χάσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αφήνουμε πίσω μας το κύπελλο και το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή στη Σύρο». 

Αναλυτικά το παιχνίδι:


Τα οκτάλεπτα: 2-5,3-1,1-3,4-2


ΗΡΑΚΛΗΣ: Βογιατζόγλου 3, Αρώνης, Γκαγκασούλης, Αλιαπούλιος, Τσιώλης Κορύτσας, Ζαρκατζάς, Βαχαρέλης.


Λάρισα: Μερκουριάδης 2, Αλιχανίδης 3, Κανδίογλου 2, Σάριτς 2, Γιαιτς 2

Η φωτογραφική υποστήριξη είναι της Χαράς Συνδικιώτου.

Back to Top