Οι φτηνές δικαιολογίες του “Λαντάνι”

Τελικά ο λαός έχει δίκιο. Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε σοφό το “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”. Ο Ερέζ “Λαντάνι” με τις τόσες …

Ηρακλής


Τελικά ο λαός έχει δίκιο. Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε σοφό το “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”. Ο Ερέζ “Λαντάνι” με τις τόσες επιχειρήσεις και τα αμέτρητα εκατομμύρια την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε, χωρίς όμως να αναφέρει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, αυτό το κάνει “επειδή κάποιοι δεν τον θέλουν και του ασκούν πίεση σε κλίμα τρομοκρατίας”. Επειδή “κινδυνεύει αυτός και η οικογένεια του”. Αυτά που βλέπετε στα εισαγωγικά είναι δικά του λόγια από την σημερινή , πρωί-πρωί, συνέντευξη του στον “NovaΣΠΟΡ fm” και στην εκπομπή “πνίξτε τον Φουνταριστό”.

Δεν ξέρουμε εσείς τι καταλαβαίνετε μέσα από τις φράσεις αυτές αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι απειλήθηκε αυτός και η οικογένεια του και για αυτό και δεν θα γίνει μέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής. Για να πάρουμε στα σοβαρά τόσο σοβαρές καταγγελίες δυο τινά πρέπει να συμβαίνουν. Η οι καταγγελίες να συνοδεύονται από αποδεικτικά στοιχεία ή αυτός που τις κάνει να έχει κερδίσει την αξιοπιστία με τις πράξεις και τα έργα του. Αποδεικτικά στοιχεία δεν παρουσίασε ο “Λαντάνι” αλλά και οι μέχρι χτες ενέργειες του δεν τον καθιστούν αξιόπιστο. Ήταν και είναι δικαίωμα του να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον Ρέμο. Άλλωστε στο προσύμφωνο που υπέγραψαν οι δυο τους δεν υπάρχει η παραμικρή ρήτρα για την περίπτωση που η μια από τις δυο πλευρές δεν φανεί συνεπής. Όμως μέσα από το προσύμφωνο αυτό βγαίνουν κάποια στοιχεία τα οποία ισχυροποιούν την άποψη εκείνων οι οποίοι είδαν με επιφύλαξη την περίπτωση “Λαντάνι” για τον Ηρακλή.

Ο Εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματίας ενώ συμπεριφέρονταν σαν αφεντικό της ΠΑΕ Ηρακλής ποτέ δεν συμφώνησε να πάρει το 50% της ΠΑΕ. Συμφώνησε να πάρει 642.590 μετοχές που συνιστούν το 42, 75% του συνολικού Μ.Κ. της. Αυτό όμως μπορεί και να το παραβλέψει κανείς με την σκέψη ότι αφού θα έβαζε λεφτά είχε κάθε δικαίωμα να συμπεριφέρεται σαν αφεντικό. Όμως για να γίνει αφεντικό, έστω και με το 42,75 % θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο. Αυτό υπογράφηκε στις 9 Δεκεμβρίου και για να έχει ισχύ θα έπρεπε μέσα σε 25 εργάσιμες μέρες να καταβληθεί από τον “Λαντάνι” το ποσό του 1.250.000 ευρώ. Ας δούμε λοιπόν πότε έπρεπε να γίνει αυτό. Αφαιρώντας όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες αυτό έπρεπε να γίνει στις 15 Ιανουαρίου. Έγινε; Όχι. Όμως το περασμένο Σάββατο 16 Ιανουαρίου ο “Λαντάνι” έκανε αρχηγική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στους παίχτες, πήρε κεφάλια (Κοβαλέφσκι και Ντιέ) και φυσικά υποσχέθηκε πληρωμές (άλλωστε όπως λέει ο λαός το “τάξιμο δεν χαλάει σπίτι”). Με ποιο δικαίωμα τα έκανε όλα αυτά; Με ποια ιδιότητα; Ο ίδιος δεν ήταν συνεπής και ζητούσε από τους παίχτες κατανόηση και υπακοή; Τον εμπόδισε κανένας να τα κάνει όλα αυτά; Όχι. Μήπως υπήρξε από τον Ηρακλή κάποια αντίδραση όταν ούτε στις 18 του μήνα φάνηκε συνεπής; Πάλι όχι.

Κυριαρχούσε η λογική ότι “αφού θα βάλει χρήματα έχει το δικαίωμα να καθυστερήσει λίγο ή να πει και μια κουβέντα παραπάνω”. Έλα όμως που όσο οι μέρες περνούσαν ο “Λαντάνι” έμενε μόνο στα μεγάλα λόγια και τα αμέτρητα “θα”. Τι περίμενε λοιπόν μετά από μια τόσο ασυνεπή συμπεριφορά; Να τον κάνει ήρωα του και ευεργέτη ο λαός του Ηρακλή; Και πάλι δεν ακούστηκε το παραμικρό. Απλά και μόνο η περίπτωση του αντιμετωπίζονταν με σκεπτικισμό. Όσο λοιπόν και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε το παραμικρό που να συνιστά προσβολή ή μείωση της προσωπικότητας του και πολύ περισσότερο δεν διακρίναμε το παραμικρό ίχνος απειλής. Αν ο “Λαντάνι” βρήκε ας το παρουσιάσει.Αυτά για σήμερα. Περιμένουμε από τον “Λαντάνι” τις επόμενες μέρες να δώσει στοιχεία και να καταγγείλει αυτόν που βρίσκεται “πίσω από όλα αυτά” αφού όπως δήλωσε “μετά από έρευνα που έκανε βρήκε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό (ποιο άραγε;) και όλα θα βγουν στην επιφάνεια. Για ένα να είναι σίγουρος ο Εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματίας. Ότι όλα θα βγουν στην επιφάνεια.


Υ.Γ. Ο Εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματίας όταν συναντήθηκε με τα στελέχη της ΠΑΕ (Πουρσανίδη, Κωφίδη, Τουμπόγλου) συστήθηκε σαν Ερεζ Λαντάνι. Ερώτηση. Με το όνομα αυτό υπέγραψε το προσύμφωνο;


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top