“Μπλόκο” από ΔΕΑΒ και Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μέτρων τάξης για τον αγώνα του Αλκαζάρ σήμερα (20/01), με τον Παναγιώτη Μαυρίδη να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ηρακλής και τον Μιχάλη Ανδρέου …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μέτρων τάξης για τον αγώνα του Αλκαζάρ σήμερα (20/01), με τον Παναγιώτη Μαυρίδη να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ηρακλής και τον Μιχάλη Ανδρέου την γηπεδούχο ΠΑΕ. Η πλευρά του “Γηραιού” ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας και η Λάρισα απάντησε επισήμως ότι προτίθεται να παραχωρήσει 300 εισιτήρια για το πέταλο των φιλοξενουμένων.

Η πρόθεση των δύο ομάδων αυτομάτως συνάντησε την αντίδραση του εκπροσώπου της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) και της αρμόδιας Αστυνομικής διεύθυνσης, που παρίσταντο στη σύσκεψη, επισημαίνοντας την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών. Μάλιστα ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο των “κυανολεύκων” να άρει το αίτημα για παραλαβή εισιτηρίων. Ο Παναγιώτης Μαυρίδης επέμεινε στο αίτημα του επίσημου Ηρακλή για εισιτήρια, με συνέπεια ΔΕΑΒ και Αστυνομία να απαγορεύσουν το να δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη πλευρά, μπλοκάροντας την έκδρομή, που θέλουν να πραγματοποιήσουν οι φίλοι της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top