Κάνει πίσω ο Λαντάνι – Η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή. Δεν δίστασε να μιλήσει για πλάνο πενταετίας και να “καθαρίσει” …

Ηρακλής

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή. Δεν δίστασε να μιλήσει για πλάνο πενταετίας και να “καθαρίσει” δύο παίκτες της ομάδας (Κοβαλέφσκι, Ντιέ). Την ημέρα όμως που όφειλε να βάλει το χέρι στην τσέπη, ανακάλυψε ανθρώπους που τον πολεμούν από την Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Ερέζ Λαντάνι, ο οποίος γνωστοποίησε σήμερα (20/1) το πρωί ότι δεν θα αγοράσει το 50% των μετοχών του Ρέμου και θα γίνει χορηγός της ΠΑΕ. Δεσμεύτηκε πάντως ότι θα πληρώσει τους παίκτες όπως υποσχέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αν και πλέον δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψεις τα λεγόμενά του. Κοντός ψαλμός αλληλούια, αφού σήμερα οφείλει να καταβάλλει το 30% των οφειλομένων σε παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό.

Ο άνθρωπος που λέει ότι έχει κάνει επενδύσεις ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ελλάδα και οι επιχειρήσεις του απασχολούν επτά χιλιάδες εργαζομένους (ούτε πού έγιναν αυτές οι επενδύσεις έχει πει, ούτε την επωνυμία έστω μίας επιχείρησής του) μίλησε στον “NοvaΣπορ FΜ 94,6” και δήλωσε ότι… «Κάποιοι δεν με θέλουν στην ομάδα. Μου ασκούν πίεση σε κλίμα τρομοκρατίας. Όλοι μου ζητούν χρήματα, κινδυνεύω εγώ και η οικογένειά μου. Από την μέρα που ξεκαθάρισα ότι θα κρατήσω εγώ την οικονομική διεύθυνση όσον αφορά τα δικά μου χρήματα, έχω δεχθεί απίστευτες πιέσεις. Από εκείνη την ημέρα δεν έπαψαν να με παίρνουν τηλέφωνα και να μου ζητούν χρήματα. Προσπαθούν να με διώξουν από την ομάδα με διάφορους τρόπους. Θέλω να ξέρω που πηγαίνουν τα χρήματα μου. Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο ότι θα κάνουμε μαζί την οικονομική διαχείριση και το μάνατζμεντ. Πιστεύω ότι ο κ. Ρέμος δεν έχει αίσθηση της πραγματικής εικόνας των όσων συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι έχει αποδεχθεί ότι από την ημέρα που είπα ότι θα έχω τη διαχείριση του οικονομικού σκέλους, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές το όνομά του. Ξεκαθαρίζω ότι θα παραμείνω στην Ελλάδα το λιγότερο μία δεκαετία, όπως και στην Θεσσαλονίκη. Ξεκαθαρίζω ότι η δέσμευση που προς τους παίκτες δεν αλλάζει. Για εμένα δεν αλλάζει, είναι λόγος τιμής. Έχω μιλήσει με τον Ρέμο, είμαι φίλος μαζί του και θα έχουμε νέα επαφή. Θα αναλάβω τα χρέη προς τους παίκτες και θα τους πληρώσουμε. Δεν τα παρατάω, αλλά η ζωή μου έχει πάρει άσχημη διάσταση. Έχω αντιμετωπίσει μια καθόλου φιλική κατάσταση, παρότι εγώ είχα την πρόθεση να βοηθήσωΔεν θα δεχθώ καμία παρεμβολή. Όποιος στραφεί εναντίον μου, ξέρω και εγώ να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε με δικαστικά μέσα. Δεν τα παρατάω στην διαχείριση των χρημάτων, της οικογένειάς μου και των επιχειρήσεών μου. Ο λόγος μου είναι πολύ σημαντικός, είναι τιμή μου και δεν τον παίρνω πίσω. Ωστόσο, το θεωρώ απαράδεκτο να πεθάνω ψυχολογικά και σωματικά από το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει κάποιος πίσω από την όλη υπόθεση και ο χρόνος θα αποδείξει τα όσα συμβαίνουν».

Λίγο πριν αποχωρήσει από το στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας επανέλαβε πως «θα κρατήσω τη δέσμευσή μου στον Ρέμο και τους παίκτες. Θα πληρώσω τα χρέη, αλλά δεν θα γίνω μέτοχος. Θα μιλήσω με τον Ρέμο και θα δούμε τι θα συμβεί. Από έρευνα που έχω κάνει, έχω βρει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό και όλα θα βγουν στην επιφάνεια».

Η επόμενη μέρα

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, κάθε άλλο παρά έκπληξη ένιωσαν από την απόφαση του Λαντάνι να μην εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής. Γι’ αυτό το λόγο, όλο αυτό το διάστημα προετοίμαζαν την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της BLUEARENA, θα ενεργοποιηθεί η πρόταση του Ερασιτέχνη για τη σύσταση μίας διοίκησης με πρόεδρο τον Αντώνη Ρέμο και άτομα από την οικογένεια του Ηρακλή.

Θυμίζουμε ότι την παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ, συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης οι Δημήτρης Μαργαρίτης, Γιώργος Αγγελάκης, Νίκος Αρταβάνης, Θεόφιλος Πατέλης και ο πρώην διαιτητής Νίκος Φιλιππιάδης, με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμο Πολύκαρπο. Τα συγκεκριμένα πέντε πρόσωπα προτείνονται από τον Ερασιτέχνη και αναζητείται ο άνθρωπος που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Πολύκαρπου. Αυτός δηλαδή που θα λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.

Ο Ρέμος συζητάει με δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δείξει διάθεση να μπουν στην ΠΑΕ και να αναλάβουν αυτό το ρόλο, στηρίζοντας παράλληλα και οικονομικά την εταιρία. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, δεν εξαρτάται από τις διαθέσεις του Ισραηλινού. Κάτι που σημαίνει ότι οι κινήσεις είναι να γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας, θα γίνουν.

Είναι βέβαιο ότι εντός της ημέρας θα προκύψουν σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα σας μεταφέρει η BLUEARENA 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top