Η κατηφόρα συνεχίζεται

Το 2010 από ότι φαίνεται δεν ταιριάζει στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες σε διάστημα δέκα ημερών έχουν ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια που …

Ηρακλής

Το 2010 από ότι φαίνεται δεν ταιριάζει στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες σε διάστημα δέκα ημερών έχουν ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να βρεθούν στις πιο χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σήμερα το απόγευμα ηττήθηκαν από τους Τιτάνες Δράμας με 32-46.
Το τελικό αποτέλεσμα φάνηκε από πολύ νωρίς. Οι παίκτριες της Ζωής Γιαννουζάκου πλήρωσαν για ακόμα μία φορά την επιθετική τους αστοχία πράγμα που φαίνεται και από το τελικό σκορ. Τα δεκάλεπτα: 4-11, 13-25, 20-38, 32-46.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαννουζάκου): Κανταρά Κ. 2, Χατζηευσταθίου 9, Κατωπόδη 4, Γιαννοπούλου 11, Νέδα, Παυλίδου, Πιλέ 2, Αναστασιάδου 4, Κανταρά Γ., Τζανή.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡ. (Γαϊτάνης): Μαρίνου 12, Σεβδυνίδου 5(1), Ράμναλη, Ελένιους 6, Γιαντσιώρη 1, Τζανή 8, Κουτούση 14, Λίτσου, Μυλωνά.

Η κ. Γιαννουζάκου μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Και σήμερα πληρώσαμε την έλλειψη του «καθαρού» μυαλού στον επιθετικό τομέα. Μας έλλειπε το πάθος και η διάθεση που είναι το παν για να κερδίζεις. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι αν πάρουμε μία νίκη θα ανεβούμε ψυχολογικά και θα ανακάμψουμε.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top