Η ανακοίνωση του Ρέμου

“Ο κ. Λαντάνι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ”. Μετά την αθέτηση των υποσχέσεων από την πλευρά του Ισραηλινού, ο Αντώνης Ρέμος τοποθετήθηκε μέσω γραπτής …

Ηρακλής

“Ο κ. Λαντάνι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ”. Μετά την αθέτηση των υποσχέσεων από την πλευρά του Ισραηλινού, ο Αντώνης Ρέμος τοποθετήθηκε μέσω γραπτής ανακοίνωσης που «ανέβηκε» πριν από λίγα λεπτά στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Αποκάλυψε ότι… “σε εξέλιξη και σημαντικές πρωτοβουλίες για το διοικητικό μέλλον της Π.Α.Ε. που σύντομα θα αποδώσουν καρπούς και θα μπορούν να δημοσιοποιηθούν”.


Η ανακοίνωση…

‘Οπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό είχα έρθει σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία με τον κ. Ερεζ Λαντάνι προκειμένου για την είσοδό του στην μετοχική σύνθεση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ . Η συμφωνία αυτή προέβλεπε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματά , στα οποία δυστυχώς ο κ. Λαντάνι δεν ανταποκρίθηκε παρά τις σχετικές δεσμεύσεις που είχε αναλάβει. Κατά συνέπεια και σε ο, τι αφορά στην Π.Α.Ε., ο κ. Λαντάνι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση .

Κατόπιν αυτού, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι αυτή τη στιγμή παραμένω στο τιμόνι της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ως μεγαλομέτοχος της και θα συνεχίζω να την στηρίζω με κάθε τρόπο, όπως έκανα από την πρώτη ημέρα που μαζί με τους συνεργάτες μου αναλάβαμε να φέρουμε σε πέρας την δύσκολη αποστολή της εξυγίανσης της αγαπημένης μας ομάδας . Επαναλαμβάνω όμως αυτό που έχω πολλές φορές τονίσει στο παρελθόν : ότι θα συνεχίσω να αναζητώ την καλύτερη λύση για την ομάδα που να εγγυάται την βιωσιμότητα και την πρόοδό της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα . Δεν πρόκειται όμως ποτέ να ανοίξω την πόρτα της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ σε οποιονδήποτε θέλει να παίξει στην πλάτη της .

Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σαιζόν είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί, με αποκλειστικό στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα της στο γήπεδο και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Όπως επίσης είναι σε εξέλιξη και σημαντικές πρωτοβουλίες για το διοικητικό μέλλον της Π.Α.Ε. που σύντομα θα αποδώσουν καρπούς και θα μπορούν να δημοσιοποιηθούν. Η μέχρι τώρα σιωπή μου σε όσα διακινούνται από διάφορους , και η οποία σύντομα θα λάβει τέλος, αποσκοπούσε και αποσκοπεί στην μη όξυνση των προβλημάτων της ομάδας, τεχνητών ή μη. Αυτό που απαιτείται είναι η ομάδα να αποκτήσει την ηρεμία και την στήριξη που χρειάζεται από όλους μας για να μείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της. Ο αγώνας μας είναι κοινός και όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top