“Δεν το χαρήκαμε”

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά το τέλος του αγώνα, είπε: “Δεν χρειάζεται μπασκετική ανάλυση το παιχνίδι. Φτάσαμε στους “4”, αλλά δεν μπορέσαμε να το χαρούμε, ιδίως …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά το τέλος του αγώνα, είπε: “Δεν χρειάζεται μπασκετική ανάλυση το παιχνίδι. Φτάσαμε στους “4”, αλλά δεν μπορέσαμε να το χαρούμε, ιδίως μετά την εξέλιξη στο Ιβανώφειο. Αντί να το χαρούμε, μας στοίχισε”.

Και το εξήγησε, λέγοντας ότι… “Για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο μας, τιμωρηθήκαμε με τρεις αγωνιστικές. Σήμερα ήρθαμε να κάνουμε μια προπόνηση, να καλυτερεύσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατέβασε “ταχύτητα”. Εμείς εδώ και καιρό παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο και δε μας βολεύουν τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ευτυχώς το Σάββατο που έρχεται είναι το τελευταίο ματς στις «διπλές» εβδομάδες μας. Θέλαμε να κάνουμε μια γιορτή και να δείξουμε ένα επίπεδο, ώστε όποιος έρχεται στο Ιβανώφειο να απολαμβάνει το παιχνίδι. Ευελπιστώ στο μέλλον να δημιουργήσουμε μια έδρα με αθλητικές συνθήκες”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top