Τι έδειξαν οι “4” με Καμπανιακό

Χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα ορισμένων παικτών έβγαλε ο Σάββας Κωφίδης στο φιλικό με τον Καμπανιακό, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο Φερνάντες έδειξε …

Ηρακλής

Χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα ορισμένων παικτών έβγαλε ο Σάββας Κωφίδης στο φιλικό με τον Καμπανιακό, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.


Ο Φερνάντες έδειξε πολύ εξοικειωμένος στο νέο περιβάλλον του και καθοδηγούσε διαρκώς με εντολές τους αμυντικούς του, ενώ πραγματοποίησε και μία καλή επέμβαση.


Ο Μάρα δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά (έκανε ένα σουτ), αλλά σε επτά πλαγιοκοπήσεις βρήκε το κεφάλι του Γιάκομπ και αυτό δίνει το δικαίωμα στον Κωφίδη να αισιοδοξεί.


Από τους υπό δοκιμή (εδώ και καιρό) Βραζιλιάνους, ο αμυντικός μέσος, Έβερτον, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ενώ ο δεξιός μπακ, Ντούγκλας Τουτσέ, έδειξε δραστήριος, κλασικός επιθετικός Βραζιλιάνος μπακ, που προωθείται και βγάζει φάσεις και σέντρες από την πτέρυγά του, αλλά ξεχνιέται κάποιες φορές μπροστά. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η δραστηριότητά του.


ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντες (60΄ Μέλκας), Τουτσέ, Περπερίδης (72΄ Στάμου), Κατσικάς, Παπαζαχαρίας (46΄ Σαρακατσάνος), Έβερτον, Ιωαννίδης, Μάρα (60΄ Ευσταθίου), Τούμα (46΄ Βουτσιάς), Γιάντσης, Γιάκομπ (55΄ Βέλλιος)


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ταταρίδης, Κουντουράς, Τανούρκας, Σιούνης, Παναγιώτου, Νασιόπουλος, Νταλιγκάρος, Νήρας, Γαβανάς, Τρικαλινός, Γκόλτσης.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπαλαβίγια, Υψηλός, Μαντζιούνης, Νικολάου, Χατζόπουλος, Βοσνιάδης, Πηγαδάς, Τσουμήτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top