“Τέσσερις” προς κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας

Εξελίξεις εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένονται για τους παίκτες, που βρίσκονται εκτός πλάνων της “κυανόλευκης” τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ της …

Ηρακλής

Εξελίξεις εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένονται για τους παίκτες, που βρίσκονται εκτός πλάνων της “κυανόλευκης” τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ της διοίκησης και των δύο… “προσφύγων”, Κοβαλέφσκι και Ντιέ και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Το ίδιο αναμένεται να να συμβεί και με την περίπτωση του Ντάλα Μπόνα, ο οποίος θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους ιθύνοντες του “Γηραιού”, προκειμένου να συμφωνηθεί η λύση της συνεργασίας και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Τέλος, η επάνοδος του Φούφουλα στην αποστολή της ομάδας δεν αλλάζει και την προδιαγεγραμμένη πορεία αποχώρησής του από τον Ηρακλή, μιας και ο Σάββας Κωφίδης ζήτησε την αποδέσμευσή του και οι δύο πλευρές οδηγούνται στην διαδικασία της, κοινή συναινέσει, λύσης συμβολαίου. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top