Η “O JOGO” αποκαλύπτει συμφωνία για Βίτορ-Μαρκές

Για δεδομένη συμφωνία του Ηρακλή με Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό των Βίτορ και Μαρκές, αντίστοιχα, κάνει λόγο η πορτογαλική εφημερίδα O JOGO …

Ηρακλής

Για δεδομένη συμφωνία του Ηρακλή με Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό των Βίτορ και Μαρκές, αντίστοιχα, κάνει λόγο η πορτογαλική εφημερίδα O JOGO στην ηλεκτρονική της έκδοση.


Για το θέμα του Βίτορ, αναφέρει –μεταξύ άλλων- ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού. Αποκαλύπτει ότι η προσπάθεια του Ηρακλή ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες και κάποια στιγμή ο Βίτορ βρέθηκε κοντά στην Πόρτσμουθ, αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος, δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία δανεισμού του. Παράλληλα αναφέρει ότι το θέμα της παραχώρησής του στον Ηρακλή καθυστέρησε, λόγω του τραυματισμού του Σίντνεϊ, που έφερε τον Βίτορ στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα


Τον Μαρκές, η O JOGO τον θεωρεί ήδη παίκτη του Ηρακλή και αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ (πρώην Αστέρα Τρίπολης) δεν τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα, αφού υπάρχουν οι Γκρίμι, Κανέιρα και Βελόσο, αν και με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο, έκανε έξι παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top