Με Ντάνι στην προπόνηση – Φιλικό με Καμπανιακό

Αρχισε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Λάρισα, με προπόνηση, που αφορούσε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Ο Ντάνι Φερνάντες έκανε …

Ηρακλής

Αρχισε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη Λάρισα, με προπόνηση, που αφορούσε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ντάνι Φερνάντες έκανε την πρώτη προπόνηση με τους “κυανολεύκους” και έδειξε ευδιάθετος, ενώ εγκλιματίστηκε πολύ γρήγορα, δίνοντας οδηγίες στα Ελληνικά στους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια του διπλού.

Ο Γιάκομπ πέρασε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ Ηλιάδης, Κονέ και Eπστάιν, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, λόγω μυικών επιβαρύνσεων. Δεν πρόκειται για ανησυχητικές περιπτώσεις και εντός της εβδόμάδας θα επανέλθουν σε πλήρεις ρυθμούς, για να αγωνιστούν το Σάββατο.

Ο Μπόσνιακ ταλαιπωρείται από ελαφρά ίωση και δεν προπονήθηκε, ωστόσο, θα επανέλθει άμεσα.

O Πιλότo συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, που ακολουθεί και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου αναμένεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων με την ομάδα.

Αύριο, Τρίτη 19/01, στις 15:30, στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει, σε προπονησιακό παιχνίδι, τον Καμπανιακό. Οσοι παίκτες δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα προπονηθούν το πρωί (11:00), στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top