Και με τη βούλα… Φερνάντες

O Ντάνι Φερνάντες είναι και τυπικά παίκτης του Ηρακλή μέχρι τον Ιούνιο, επιβεβαιώνοντας πλήρως την αποκλειστική είδηση που μετέφερε η BLUEARENA σήμερα (18/1) το πρωί.  Ο …

Ηρακλής

O Ντάνι Φερνάντες είναι και τυπικά παίκτης του Ηρακλή μέχρι τον Ιούνιο, επιβεβαιώνοντας πλήρως την αποκλειστική είδηση που μετέφερε η BLUEARENA σήμερα (18/1) το πρωί. 

Ο Πορτογάλος πορτιέρο προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.


Σε πρώτη φάση, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ. Οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι, δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούν οι άνθρωποι του Ηρακλή ότι θα πετύχουν μία καλή συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Φερνάντες το καλοκαίρι. Είναι όμως ένα θέμα που θα τεθεί επί τάπητος τους προσεχείς μήνες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, ο Φερνάντες τόνισε: “Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα στον Ηρακλή. Θέλω να κάνω κάποια καλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της. Πήρα πολλές εμπειρίες στη Γερμανία, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι και αυτό έχω στο μυαλό μου. Να βοηθήσω τον Ηρακλή».

Σχετικά με το ενδεχόμενο της συμμετοχής στην εθνική του ομάδα, φάνηκε ρεαλιστής:
«Δεν το πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν το έχω τώρα στο μυαλό μου». Για τις επαφές του με τον Ηρακλή είπε: «Μίλησα με τον Πουρσανίδη και τον Κωφίδη και σκέφτηκα αρκετά καλά. Μου αρέσει που επιστρέφω στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω καλά με τον Ηρακλή. Είμαι έτοιμος να παίξω. Μπορεί να μην αγωνιζόμουν με την Μπόχουμ, όμως αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος. Γι΄ αυτό όμως ήρθα στον Ηρακλή. Για να παίζω και να βοηθήσω τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με κόσμο και ιστορία. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει πάει τόσο καλά, όμως είναι μία ομάδα μεγάλη και αυτό μετράει για μένα. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα αυτή».

Για το αν σκέφτεται να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι τόνισε: «Δεν ξέρω ακόμη. Είναι δύσκολο να απαντήσω. Θα δούμε το καλοκαίρι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω καλά. Πρώτα πρέπει να κάνω καλά παιχνίδια με τον Ηρακλή και θα δούμε». Για την Θεσσαλονίκη τόνισε: «Είναι φοβερή η αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ωραίο αυτό». Για την πρώτη συνάντηση με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του τόνισε: «Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Θα με βοηθήσουν, είμαι σίγουρος. Θα προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο». Για το παιχνίδι με την Λάρισα επισήμανε: «Ο κ. Κωφίδης είναι προπονητής και αυτός θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top