“Θα βοηθήσει ο Καρλίνιος”

Ο Έντερσον Φοφόνκα μίλησε για τον Καρλίνιος, τον Βραζιλιάνο μέσο που πρότεινε στον Ηρακλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αγαπημένου της κυανόλευκης κερκίδας, στην εφημερίδα “Σπορ …

Ηρακλής

Ο Έντερσον Φοφόνκα μίλησε για τον Καρλίνιος, τον Βραζιλιάνο μέσο που πρότεινε στον Ηρακλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αγαπημένου της κυανόλευκης κερκίδας, στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”.

“Ενημερώθηκα από τον Ηλία (σ.σ Πουρσανίδη) σχετικά με την ανάγκη της ομάδας να ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μια πολύ καλή επιλογή για τον Ηρακλή, είναι ο Καρλίνιο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Φιγκεϊρένσε είχε πολλές προτάσεις τις οποίες αρνήθηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Είναι ένα κλασικό εξάρι, εκτός από το να μαρκάρει και να κόβει στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή στην αντίθετη περίπτωση δεν θα τον πρότεινα… Με τον Ηλία είχαμε μιλήσει πριν τα Χριστούγεννα και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ωστόσο συμφώνησαν τελικά με άλλες ομάδες. Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή υπάρχουν κάποια θέματα με τη διοίκηση και ότι ο Αντώνης Ρέμος θέλει να συνεργαστεί με κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα”

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top