Επστάιν: “Για αυτό έμεινα…”

Την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας με τον Ηρακλή εξέφρασε ο Ντένις Επστάιν. Μαζί, έξήγησε και τους λόγους που έγινε κάτι τέτοιο αλλά …

Ηρακλής

Την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας με τον Ηρακλή εξέφρασε ο Ντένις Επστάιν. Μαζί, έξήγησε και τους λόγους που έγινε κάτι τέτοιο αλλά και το πώς έγινε. «Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, ξεκινήσαμε συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα και έγιναν συναντήσεις με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ και η οικογένεια μου απολαμβάνουμε την παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη. Μίλησα την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα με τον Αντώνη Ρέμο και μέσα σε μία ώρα συμφωνήσαμε και τα βρήκαμε για να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο μέχρι το 2012», είπε σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”.

Είπε ακόμη ότι… “φέτος βρισκόμαστε σε μία δύσκολη και επικίνδυνη θέση. Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα τώρα και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, βλέπω ότι θα πάμε ψηλότερα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας που μας στηρίζουν και πάλι από την αρχή της περιόδου. Ο Αντώνης Ρέμος μου είπε ότι θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα στο μέλλον. Αποκτήσαμε έναν τερματοφύλακα που έπαιζε στην Γερμανία, ενώ ήρθε και ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός από την Ρουμανία. Φέτος σίγουρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και στο μέλλον θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: «Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι το θέλουμε αυτό, και μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γίνεται μεγάλη μάχη και πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αλλά ήθελα να μείνω για να δείξω στον κόσμο της ομάδας ότι αγαπάω τον Ηρακλή. Ότι μένω και στα δύσκολα, δεν εγκαταλείπω την ομάδα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή είπε: «Ο κόσμος μας είναι στο πλευρό μας, όπως συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πρέπει να τους δώσουμε χαρά και να κερδίσουμε βαθμούς. Όλοι μαζί θα παλέψουμε. Ομάδα και κόσμος είναι… ένα, όλοι μαζί θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, είπε: «Μόνο με τον Άρη δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά εκτός έδρας, στα υπόλοιπα είχαμε καλύτερη απόδοση. Με τρεις βαθμούς θα ξεπεράσουμε για τα… καλά την Λάρισα και πρέπει να τους κατακτήσουμε ενώ μετά ακολουθούν δύο εντός έδρας. Αν στα τρία επόμενα παιχνίδια πάρουμε επτά βαθμούς θα έχουμε καταφέρει τον στόχο μας».

Κι επειδή είπε ότι με την οικογένειά του απολαμβάνουν τη παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου μαθαίνει ελληνικά, το σχολείο που πηγαίνει είναι το πρωί που έχουμε προπόνηση. Μαθαίνω από αυτή και ελπίζω του χρόνου να ξέρω ελληνικά».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Back to Top