Σοβαρά επεισόδια σε Καβάλα και Γιάννενα

Για την εισβολή ενός οπαδού του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Άρη, οι κυανόλευκοι τιμωρήθηκαν με ένα βαρύτατο πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Έκτοτε, …

Διάφορα

Για την εισβολή ενός οπαδού του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Άρη, οι κυανόλευκοι τιμωρήθηκαν με ένα βαρύτατο πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.


Έκτοτε, σε καμία άλλη ομάδα δεν επιβλήθηκε η ίδια ποινή, αν και συνέβησαν ακόμη πιο σοβαρά επεισόδια. Κατά τη διάρκεια των σημερινών αγώνων (17/1) σημειώθηκαν θλιβερά επεισόδια σε δύο γήπεδα.


Στα Ιωάννινα, οπαδοί του ΠΑΣ και του Άρη συνεπλάκησαν εντός αγωνιστικού χώρου και ενώ το παιχνίδι διεξαγόταν, προκαλώντας τη 15λεπτη διακοπή της αναμέτρησης.


Στην Καβάλα σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια από οπαδούς του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη του αγώνα και στο ημίχρονο του αγώνα.


Πιστεύουμε ότι οι παρατηρητές των αναμετρήσεων να… είδαν και να έγραψαν, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις ο τηλεοπτικός δέκτης αρκεί, και η αθλητική δικαιοσύνη θα δείξει ανάλογη ευαισθησία με αυτή που δείχνει όταν κατηγορούμενος είναι ο Ηρακλής.


Το ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων από τα επεισόδια στην Καβάλα και στα Γιάννενα


http://www.youtube.com/watch?v=W09WAv8Qr1I 


http://www.youtube.com/watch?v=xIi903Bh-Bw

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top