Και του χρόνου με υγεία και… τίτλους

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες μέρες μετά την αλλαγή του έτους οι ακαδημίες βόλεϊ του Ηρακλή έκοψαν στο Κατσάνειο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.Παρουσία …

Ακαδημία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες μέρες μετά την αλλαγή του έτους οι ακαδημίες βόλεϊ του Ηρακλή έκοψαν στο Κατσάνειο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Παρουσία πολλών νεαρών αθλητών και αθλητριών, προπονητών, γονέων και διοικούντων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, την οποία κατέγραψε η BLUEARENA.

Τυχεροί οι παμπαίδες, με τον προπονητή τους Παναγιώτη Καλπάκη να βρίσκει το φλουρί
.


 

Για ακόμα μία χρονιά οι ακαδημίες βόλεϊ του Ηρακλή έκοψαν την πίτα τους σε πολύ καλό κλίμα και με… νέες υποσχέσεις για το μέλλον. Οι τίτλοι που κατακτήθηκαν πέρσι από τις ομάδες των τμημάτων υποδομές ήταν πολλοί και άπαντες στο σύλλογο ευελπιστούν φέτος να αυξηθούν.


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι προπονητές των ακαδημιών (Μιχάλης Κυριακού, Σωκράτης Τζιουμάκας, Γιάννης Σούρβαλης, Παναγιώτης Καλπάκης, Μπάμπης Καρασαρλίδης), ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Φρέντι Μπρουκς, ο βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας, Πασχάλης Φούσκας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ.


Μαζί τους ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος Τάσος Αδαμίδης, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Μανωλόπουλος, ο Ντίνος Γωγάκος, ο Θανάσης Σιάγας και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.
 

«Τυχερός» ήταν ο προπονητής των παμπαίδων και συνεργάτης πλέον του Μπρουκς στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, Παναγιώτης Καλπάκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί.

Έπαιξαν και βόλεϊ γονείς και προπονητές

Της εκδήλωσης ακολούθησε και φέτος αγώνας στο Κατσάνειο μεταξύ των γονέων και των προπονητών, οι οποίοι προσέφεραν θέαμα και θυμήθηκαν τα… παλιά.

Την παράσταση έκλεψε ο γιος του Σωκράτη Τζιουμάκα, Στέλιος, ο οποίος ανέλαβε με επιτυχία χρέη πρώτου διαιτητή.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top