Έκλεισε τον Καρλίνιος μέσω Φοφόνκα (videos)

Κάρλος Σέζαρ Ματέους, ή – όπως είναι γνωστός στο Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο – Καρλίνιος, λέγεται ο αμυντικός χαφ από τη χώρα του καφέ, που (καλώς εχόντων …

Ηρακλής

Κάρλος Σέζαρ Ματέους, ή – όπως είναι γνωστός στο Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο – Καρλίνιος, λέγεται ο αμυντικός χαφ από τη χώρα του καφέ, που (καλώς εχόντων των πραγματων) θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ηρακλή για βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ του.

Επιλογή και υπόδειξη του Έντερσον Φοφόνκα, ο οποίος πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του μέσος θα προσφέρει στην ομάδα πολλά από τα στοιχεία που της λείπουν στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, όπως κλείσιμο των χώρων και ανάσχεση των επιθέσεων του αντιπάλου, καθώς και ηρεμία και οργάνωση στο παιχνίδι, μιας, που θεωρείται «σκούπα» που μοιράζει και το παιχνίδι.


Μάλιστα παρουσιάζει μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τους αμυντικούς μέσους που υπάρχουν στον «Γηραιό», μιας και έχει ύψος 1.82 και μπορεί να βοηθήσει και στον αέρα, στοιχείο χρήσιμο για έναν ανασταλτικό μέσο.


Ποιος είναι ο Καρλίνιο; Είναι ο 25χρονος (γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1984, στην Τακουαριντίγκα στης Βραζιλίας)  αμυντικός μέσος της Φιγκεϊρένσε, ο οποίος άρχισε να αναδεικνύει το ταλέντο του στην ομάδα Νέων της Φλαμένγκο την περιοδο 1999-2000.


Συνέχισε μέχρι το 2002 σε επαγγελματικό επίπεδο στην Αμέρικα Ες Πι, ενώ αγωνίστηκε στη Σάο Πάουλο από το 2002-2005. Την περίοδο 2005-2006 αγωνίστηκε στην Γκουαρανί, ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα είναι παίκτης της Φιγκεϊρένσε.


Ο Καρλίνιος προσφατως αρνήθηκε πρόταση της ομάδας του για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς θέλει να επιχειρήσει το βήμα προς την Ευρώπη και ο Ηρακλής του δίνει την ευκαιρία μέσω του Έντερσον Φοφόνκα, που τον προτείνει «με κλειστά μάτια».

Ο παίκτης άρεσε στον Σάββα Κωφίδη και θα έχει την ευκαιρία να τον δει από κοντά από την Τρίτη 19/01, όταν και θα έλθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξή του στο «κυανόλευκο» δυναμικό. 

Παρακολουθήστε τρία βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον –εκτός απρόοπτου- νέο παίκτη του Ηρακλή.

http://www.youtube.com/watch?v=eqDRGxEz90k

http://www.youtube.com/watch?v=xyR1vOmhaK8

http://www.youtube.com/watch?v=y3R2XbEqMsg

Σχετικά Άρθρα

Back to Top