Τοτ και…γκοοοολ

Η εκπληκτική εμφάνιση της Ιλντι  Τοτ ήταν αυτή που καθόρισε την νίκη για τις κυανόλευκες στο δύσκολο ματς κόντρα στη Γλυφάδα. Οι παίκτριες του Γιώτη …

Άλλα αθλήματα

Η εκπληκτική εμφάνιση της Ιλντι  Τοτ ήταν αυτή που καθόρισε την νίκη για τις κυανόλευκες στο δύσκολο ματς κόντρα στη Γλυφάδα. Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη πήραν τους πολύτιμους για την συνεχεία δυο βαθμούς στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο του αγώνα με γκολ της Τοτ 13-12.

Το παιχνίδι αν και στην αρχή ήταν στα χεριά του Ηρακλή εξελίχτηκε σε ντέρμπι για γερά νευρά. Η διαιτησία δεν έδινε εύκολα ποινές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Ο έφορος του Ηρακλή, Ανδρέας Τζίμας, μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για την συνεχεία : «Αγχωτική νίκη. Την δικαιούμασταν. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση ειδικά στα ντέρμπι. Το βλέμμα μας τώρα είναι στο παιχνίδι με τον Νηρέα, στο όποιο πρέπει να πάρουμε την νίκη, έτσι ώστε να επιτύχουμε τον πρώτο στόχο, να τερματίσουμε στον πρώτο γύρο με οχτώ βαθμούς. Το θετικό είναι ότι πλέον έχουμε δημιουργήσει έδρα και αυτό με την βοήθεια των ανθρώπων της Πανελληνίας Λέσχης Φίλων Ηρακλή. Δεν έχω δει κανέναν επίσημο του Ηρακλή σε κανένα παιχνίδι. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθουν και να δουν τα κορίτσια. Θέλω επίσης, να πω ότι υιοθετήσαμε αθλητικά κορίτσια από το παιδικό χωρίο Φιλυρου. Αυτή τη στιγμή τέσσερα από τα κορίτσια κολυμπάμε μαζί μας και έλπιζω στην συνεχεία να έχουμε και αλλά κορίτσια στην «παρέα» μας». 


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 4-6, 3-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Ιωακειμίδης): Τοτ 9, Άιπαξ 3, Τζίμα,

Γλυφάδα (Παπαναστασίου): Δημητροκάλη 4, Κοτσαύτη 3, Αλούπη 3, Χε Τζιν, Παπαγεωργίου


Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

1. Ολυμπιακός 10 (100-29)
2. Βουλιαγμένη 10 (74-26)
3. Εθνικός 8 (51-31)
4. Ηρακλής 6 (52-60)
5. ΝΕΠ 2 (44-59)
6. Νηρέας Χαλανδρίου 2 (37-83)
7. Γλυφάδα 2 (42-73)
8. Πανιώνιος 0 (31-70)

H επόμενη αγωνιστική (30/1):


Ηρακλής-Νηρέας Χαλανδρίου


Γλυφάδα-Πανιώνιος


ΝΕΠ-Εθνικός


Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

Back to Top