«Ομαδική προσπάθεια»

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Φρέντι Μπρουκς είδε με ικανοποίησε να βελτιώνεται η ομάδα του σε όλους τομείς, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά …

Ηρακλής

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Φρέντι Μπρουκς είδε με ικανοποίησε να βελτιώνεται η ομάδα του σε όλους τομείς, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: «Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι καθώς η Λαμία διανύει περίοδο φόρμας. Η ομάδα όμως έπιασε πάρα πολύ καλή απόδοση και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύουμε πάνω στο κομμάτι της υποδοχής. Κάνουμε συνεχώς πολλά βήματα προόδου και πιστεύω ότι όσο θα βελτιωνόμαστε στην υποδοχή θα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και για αυτό όλοι την εβδομάδα που μας έρχεται πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε μία ομάδα και σε ένα σύνολο όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθάνε. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι παίκτες ανά πάσα και στιγμή να είναι έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας σχολίασε: «Περιμέναμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι ωστόσο η εμφάνιση μας δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην ομάδα της Λαμίας. Πήγαμε πολύ καλά στο σέρβις και στο μπλοκ και φθάσαμε δίκαια σε μία ακόμα νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top