«Θετικό το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης στη συνέντευξη τύπου, εξηγώντας πως θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει η …

Ηρακλής

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης στη συνέντευξη τύπου, εξηγώντας πως θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των κυανόλευκων: «Έγινε σχετικά ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του. Η ΑΕΚ είχε την ποιότητα και έλεγχε τη μπάλα με ευκολία. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στα μαρκαρίσματα κυρίως στο χώρο του κέντρου. Προσπάθησαν οι παίκτες μου να δώσουν ό,τι καλύτερο είχαν. Κάναμε φάσεις, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να νικήσουμε, αν ήμασταν λίγο τυχεροί. Όλο αυτό το εξωαγωνιστικό επηρεάζει τους παίκτες αφού ακούγονται πάρα πολλά. Έχουν ανασφάλεια αλλά μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάνε όλα. Σίγουρα χρειάζεται και χαρακτήρα για να ξεπερνούμε τέτοιες καταστάσεις». 

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ανέφερε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους δύο βαθμούς. Προσπαθήσαμε και παίξαμε μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στις προσπάθειες για να φτάσουμε στις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Δε σκέφτομαι κάτι για μένα, σκέφτομαι μόνο τη δουλειά και θα προσπαθώ μέχρι το τέλος. Είμαστε μακριά από στόχους και αυτό είναι αλήθεια. Θα παλέψουμε όμως και θα δούμε. Μετά τον Ολυμπιακό πίστεψα ότι θα έχουμε κάποια αποτελέσματα αλλά δεν έγινε κάτι ανάλογο».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top