Απομακρύνεται ο Φερνάντες

Μειώθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες απόκτησης του Ντάνι Φερνάντες. Ο Πορτογάλος πορτιέρο έχει δεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τη Μαρίτιμο. Η διαφορά με την πρόταση …

Ηρακλής

Μειώθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες απόκτησης του Ντάνι Φερνάντες. Ο Πορτογάλος πορτιέρο έχει δεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τη Μαρίτιμο. Η διαφορά με την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ηρακλή, δεν εντοπίζεται στον οικονομικό τομέα, αλλά στην προοπτική επιστροφής στην εθνική ομάδα.

Ο μεγάλος στόχος του Φερνάντες, είναι η παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική. Με την ενδεχόμενη παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όντας βασικός σε μία ομάδα που ανήκει στο δεύτερο επίπεδο δυναμικότητας, αυξάνονται οι πιθανότητές του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κάρλος Κεϊρός.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν μέχρι το βράδυ την τελική απάντηση του Φερνάντες, αλλά με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, δανεικός από την Μπόχουμ. Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει ήδη η έρευνα για να βρεθεί ένα αξιόπιστος πορτιέρο που θα βοηθήσει την ομάδα στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος, μαζί φυσικά με τον Γιώργο Μπαντή.

Και όλα αυτά, ενώ ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι θεωρείται… ξένο σώμα, μετά την πρωτοβουλία που πήρε ο Έρεζ Λαντάνι να τον… καθαρίσει από την ομάδα, χωρίς προηγουμένως να έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top