Τέλος ο Τουμπόγλου – Επιστρέφει ο Φανάρας

Σε μία κίνηση που δημιουργεί ερωτηματικά, προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τον -μέχρι πρότινος- γενικό αρχηγό της ομάδας, Μανώλη …

Ηρακλής

Σε μία κίνηση που δημιουργεί ερωτηματικά, προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τον -μέχρι πρότινος- γενικό αρχηγό της ομάδας, Μανώλη Τουμπόγλου. Τη θέση του θα αναλάβει ο Γρηγόρης Φανάρας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ. 

“H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον κ. Μανώλη Τουμπόγλου, τον ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, σε στιγμές ιδιαιτέρως δύσκολες και του εύχεται το καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Οι πόρτες του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντοτε ανοικτές για τον ίδιο, ως εκλεκτό μέλος της µκυανόλευκης¶ οικογένειας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ ο Τουμπόγλου προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή τοποθέτηση:

‘Χθες (14/01) το βράδυ η Διοίκηση της ΠΑΕ, ζήτησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας και την παραίτησή μου. Όπως ήταν φυσικό, κατόπιν της απαίτησης από την Διοίκηση, υπέβαλα την παραίτησή μου, για να συμβάλλω στην αγωνιστική ηρεμία της ομάδας, στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες διέρχεται. Εύχομαι από ψυχής το καλύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, τον οποίο υπηρέτησα, υπηρετώ και θα υπηρετώ με την αγάπη μου και την αφοσίωσή μου’.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top