«Περιμένουμε πράξεις»

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου κατά του Αντώνη Ρέμου, ο Νίκος Αρταβάνης μίλησε στο Libero 107.4 FM, εκφράζοντας την ανησυχία του για …

Ηρακλής

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου κατά του Αντώνη Ρέμου, ο Νίκος Αρταβάνης μίλησε στο Libero 107.4 FM, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή αλλά και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής πιστεύω ότι περιγράφει επακριβώς τα πράγματα, που δυστυχώς δεν έγιναν όπως είχαν ειπωθεί. Αυτό πάντως που προέχει τώρα είναι η σωτηρία της ομάδας, πιστεύω πως δεν πρέπει να ησυχάσει κανείς αν δεν σωθεί πρώτα μαθηματικά η ομάδα, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί προς αυτή την κατεύθυνση και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Για να προχωρήσουμε όλοι μαζί πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας, να μιλάμε και ότι συμφωνούμε να γίνεται, όχι άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε», δήλωσε αρχικά το μέχρι πρότινος μέλος της ΠΑΕ, για να συμπληρώσει: 

 «Υπάρχουν άτομα αυτή την στιγμή που είναι στην διάθεση της ΠΑΕ για να μπουν στο ΔΣ ή απλά να βοηθήσουν σωστά στην οργάνωση της ομάδας, αφιλοκερδώς φυσικά. Πρέπει όμως πρώτα να τους δεχθεί ο κ. Ρέμος και να ξέρει στην συνέχεια ο καθένας τον ρόλο του, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε. Δεν είχαμε ενημερωθεί για την έλευση του κ. Λαντάνι στην ΠΑΕ χθες παρόλο που ο κ. Τριανταφύλλου μιλά καθημερινά με τον κ. Ρέμο, γιατί λοιπόν δεν ενημέρωσε ο κ. Ρέμος ή δεν βγήκε να παρουσιάσει πιο επίσημα τον κ. Λαντάνι στον κόσμο της ομάδας και να μιλήσει για τον θεσμικό του ρόλο, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να δίνουμε τέτοιες αφορμές για σχόλια ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να βγάλουμε μια πιο σωστή εικόνα προς τα έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί δεν υπάρχει αυτή η ενημέρωση και η συνεργασία όπως πρέπει. Ο ΓΣ παρακολουθεί φυσικά τις εξελίξεις και είναι σαφές ότι για να σωθεί η ομάδα πρέπει να αρχίσουν οι πράξεις, από τον κ. Ρέμο το μόνο που ακούμε συνέχεια το τελευταίο διάστημα είναι «αύριο, αύριο»…».

Σε ερώτηση για το θέμα του γηπέδου στη Μίκρα, ο Αρταβάνης ανέφερε:
«Το θέμα του γηπέδου προχωρεί κανονικά, την Τρίτη ή την Τετάρτη θα υπογραφεί τελικά η σύμβαση με τον σύμβουλο και μετά θα κοιτάξουμε να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο το διάστημα μέχρι την δημοπράτηση του γηπέδου. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα μετά τις υπογραφές θα έχουμε μια σαφή άποψη για το ενδιαφέρον από επενδυτές και θα αποκτήσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα όσων θα ακολουθήσουν. Όλα όμως έχουν και μια σχέση με την ομάδα, πρέπει λοιπόν πρώτα ο Ηρακλής να κερδίσει την παραμονή του και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στην συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top