Με τον Φούφουλα στην εικοσάδα

Ο Βικτοράς Γιάκομπ εκτίει ποινή και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα, που ο Κώστας Φούφουλας μπήκε στην αρχική …

Ηρακλής

Ο Βικτοράς Γιάκομπ εκτίει ποινή και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα, που ο Κώστας Φούφουλας μπήκε στην αρχική εικοσάδα, μετά από πολύ καιρό, αρχίζοντας να μπαίνει στα πλάνα του Σάββα Κωφίδη και να προσφέρει μια παραπάνω επιλογή στα αμυντικά χαφ, μετά την περιθωριοποίηση των Ντιέ και Ντάλα Μπόνα. Εκτός εικοσάδας έμεινε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά, λοιπόν, με πρωινό πρόγραμμα στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με την τεχνική ηγεσία να δίνει βαρύτητα στις στατικές φάσεις.

Ο Επστάιν προπονήθηκε κανονικά, ο μυικός σπασμός στην πλάτη του έχει υποχωρήσει και είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Γιάκομπ συνέχισε τη θεραπεία του (εκτίει ποινή στον αυριανό αγώνα) και ο Πιλότο το ειδικό πρόγραμμά του.

Πρώτη προπόνηση για τον νεαποκτηθέντα Μπογκντάν Μάρα.

Στην αρχική αποστολή συμμετέχουν είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα προκύψει η τελική 18άδα:

Μπαντής, Μέλκας, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Περπερίδης, Mάρτος, Λέκι, Φούφουλας, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Tούμα, Eπστάιν, Mιλάνο, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top